Jobul din timpul facultatii

In aceasta lume complicata si destul de greu de multumit este foarte greu sa facem fata tuturor provocarilor. Traim intr-o lume foarte haotica unde fiecare are pretentii insa nu se ofera nimic. Piata este atat de incarcat de lucruri nefolositoare si nu ne mai putem bucura de locuri de munca in functie de standardul nostru.

Exista de exemplu foarte multi absolventi de facultati care nu au alta meserie decat aceea de a vinde intr-um magazin sal intr-o piata sal o functie extrem de joasa. Sigur ca nu este absolut deloc drept pentru niciunul dintre noi. Este incorect as muncesti, as faci o facultate cu bune si cu rele, s aincerci as faci tot posibilul ca as ai rezultate bune si in schimb as nu gasesti niciodata um loc bun de munca.
Pentru ca stiu cat de multi tineri revoltati in acest sens exista, m-am gandit as vorbim despre cum reusesc tinerii sa faca fata unui job si facultatii.

Traim intr-o lume in care totul este destul de scump, oricunde ne-am intoarce auzim discutii interminabile despre bani pentru sa oamenii sunt satui sa se chinuie sau sa incerce sa faca diferite lucruri si as constate ca nu au niciodata nimic.

Din cauza faptului ca este criza financiara, foarte multi dintre tineri aleg as munceasca in perioada facultatii. Sigur ca nu si-ar dori nimeni as aiba parte de asa ceva … nu este deloc placut as incerci as Le faci pe amandoua si sa ai rezultate consistente la ambele.

Job-ul din timpul faculatii trebuie sa fie unul cat se poate de permisiv pentru a permite si facultatii sa se desfasoare. Mai exact, in timpul facultatii trebuie as stim sa ne coformam astfel incat sa reusim as facem si facultatea si serviciul. In orice caz, facultatea trebuie as fie primordiala pentru Ca doar cu ajutorul ei vom reusi as avansam.

admin

Has one comment to “Jobul din timpul facultatii”

You can leave a reply or Trackback this post.
  1. Alex - 12 ianuarie 2017 Răspunde

    Imi aduc si eu aminte cu drag de anii facultatii, in care lucram pentru pasiunea mea, masina. Mereu am fost mandru de ea si chiar si acum mai cumpar de pe Piese Tuning Auto ce apare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.