Interesat de o modalitate prin care iti poti proteja suspensia masinii? Vezi aici mai multe detalii

Daca ai sti ca exista o modalitate prin care sa iti protejezi suspensia masinii ce ai face? Afla din randurile ce urmeaza despre o investitie minima, despre un tuning auto rapid si accesibil. Te va costa nu mai mult de 300 de lei si vei avea un randament maxim de la astfel de accesorii. Despre ce sa fie vorba oare?

Accesorii auto pentru care nu ai nevoie de omologare RAR – pernele pe aer

Dupa cum li se spune si numele este vorba de perne din cauciuc, umplute cu aer. Acestea vor fi montate in partea din spate a masinii, pe ambele parti, fiind montate in interiorul arcului. Asadar sunt potrivite celor care au masini dotate cu arcuri elicoidale. Prin urmare, nici vorba sa inlocuiasca ceva, vreo piesa.

Scopul acestora este sa imbunatateasca performanta masinii si sa protejeze suspensia existenta. Vezi aici mai multe detalii.

Concret, ce efect au pernele auxiliare montate

Sa luam cazuri concrete, cand circuli pe drumuri denivelate sau accidentate. Stim cu totii acele senzatii neplacute, balansul creat, vibratiile resimtite la volan. Nu crezi ca aceste contexte pot fi schimbate? Inseamna ca nu ai aflat inca de pernele auxiliare. Acestea absorb parte din vibratii, atenueza balansul, iti permit mai mult control si stabilitate asupra masinii si asta mai ales cand conduci cu remorca, cand transporti greutati sau in viraje.

De asemenea, un alt efect al acestor tipuri de perne auxiliare se refera la faptul ca ridica putin garda de la sol. Protejeaza suspensia existenta si astfel previne uzura pieselor acestui sistem. Poti chiar incarca masina cu mai multa greutate si pentru cei care fc spre exemplu transport de colete si persoane, diferenta este una sesizabila. Afla mai multe despre acest subiect si din pagina furnizorului Perne Auxiliare.

Cat costa si de unde poti comanda?

Daca ti-ai dat seama cate avantaje ai avea din aceasta achizitie, mai ramane sa gasesti un furnizor pe care sa te poti baza. In acest sens descopera ofertele de la Perneauxiliare.ro. Practic este imposibil  sa nu gasesti ce este potrivit masinii tale. Introduci in filtrul activ numele masinii, modelul si anul de fabricatie si imediat iti este afisat setul de perne auxiliare pe care le poti comanda.

Cu livrare rapida, oriunde in tara, costul unui astfel de kit este unul modic. Oricand le poti monta sau demonta si nu implica alte responsabilitati cum ar fi cea legata de cum te prezinti la RAR. Este insa recomandat sa mergi la service auto pentru acest montaj.

Ai garantie?

Desigur, cel putin daca vei face achizitia de la Perne Auxiliare. In acest caz ai garantie valabila un an, iar conform indicatiilor oferite de producator, poti folosi astfel de perne pana la 4-5 ani. Sunt rezistente indiferent de tipul de vreme, de temperaturile extreme, fie cald, fie frig.

Daca mai ai nevoie de vreo parere, vezi ce recenzii au lasat clientii in pagina furnizorului amintit.

 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.