Inca exista jocuri bune pentru Nintendo Wii

080RedShellMario Kart WII

Noul sistem de cascadorii, mecanicile de drift simplificate, controale de miscare naturale si integrare expansiva online toate vin la un loc intr-un astfel de pachet, desi are cateva probleme, jocul este unul dintre cele mai bune si accesibile experiente disponibile pe Nintendo Wii.

Rock Band 3

Rock Band 3 nu numai ca introduce lucruri noi si captivante in lumea jocurilor cu ritm, dar face aproape orice lucru mai bun decat cele pe care le-am avut inainte. Cand vine de accesibilitate, inventivitate si jocuri video captivante ce se bazeaza pe muzica, nimeni nu este mai potrivit decat Rock Band 3.

Metroid Prime 3 : Corruption

Daca te asteptai ca Metroid Prime 3 : Corruption sa fie un o continuare a seriei de calitate inalte, ai avut dreptate. Si da, controalele Wii sunt grozave si intuitive, asa ca daca sperai ca va fi un vis sa-l controlezi pe Samus Aran, ei bine acel vis a devenit realitate.

Monster Hunter Tri

Aceasta serie de action RPG in sfarsit isi atinge potentialul cu Tri, ce interpreteaza paradisul sau salbatic in detalii minunate si te lasa sa te alaturi prietenilor tai sau strainilor online pentru a-l imblanzi. Cateva din fatele jocului sunt cu incapatanare prinse in trecut, precum probleme ciudate de control si cateva ciudatenii online. Dar acestea este, in sfarsit potentialul pe care-l avea Monster Hunter dintotdeauna, intens, captivant si cel mai important foarte distractiv.

New Super Mario Bros Wii

New Super Mario Bros Wii are mai mult decat nostalgie sa-l acopere. In timp ce nu se indeparteaza prea mult de radacina sa este New Super Mario Bros. Gameplay-ul strans al consolei Wii, multitudinea de secrete, accesibilitatea noi venitilor multumita unui Super Ghid si o componenta de multiplayer distractiva se adauga la un platformer grozav pe care fanii si iubitorii jocurilor Mario ar trebui sa se bucure de ele.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.