In Nekro esti stapanul demonilor

photo-mainSa fii tipul cel bun intotdeauna devine un concept vechi si plictisitor. Cateodata vrei doar sa joci ca practicant al magiei nergre, trezind o armata de minioni nemuritori si lovind locuitori ai satelor inocenti cu magia neagra facandu-i sa tremure de frica in fata ta. Asta este obiectivul principal al jocului Nekro, un proiect care a iesit in evidenta pe Kickstarter din 2012 si este programat sa apara mai tarziu anul acesta. Daca intotdeauna ti-ai dorit sa arunci cu un dovleac posedat in capul unui fermier care vorbeste mult, acesta este jocul tau.

Gamerii care au favoritizat joaca ca si Necromancer sau Witch Doctor in seria Diablo se vor simti ca acasa in jocul Nekro. Dar in loc de o vedere izometrica a macelului sangeros, Nekro foloseste o schema de miscare WASD cu o camera complet rotativa. De indata ce ti-ai ales din tipurile de necromanceri (meele, midrange sau healr), vei fi capabil sa alegi si ce demoni intunecati vrei sa trezesti din morti. Poate iti doresti ca liliecii sa te vindece in timp ce scot ochii oamenilor? Sau poate un jefuitor de morminte dolofan care sa vomite pe toata prada ta ? Este alegerea ta ce demoni vrei sa fie la comanda ta, de vreme ce ai cadavre in apropiere si sange de care sa te lipsesti pentru convocare.

Stilul de arta a lui Nekro e fantastic, fiind un pic cartoony si extrem de sangeros, cu proportii de corp mult exagerate si culori vibrante. Designul monstrilor arata inventiv, iar tipurile diferite de localnicii ai oraselor pe care ii vei omora sunt la fel de stilizati. Dezvoltatorii lui Nekro, darkForge folosesc drept inspiratie jocuri vechi de PC, precum Myth si Dungeon Keeper. Aceasta influenta este evidenta, Nekro are o stimulare metodica ca anteriorul si un simt la umorului nebun ca viitorul. Daca iti doresti o armata de minioni macabri la comanda ta, Nekro ar trebuie sa fie alegerea potrivita.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.