Idei pentru casa ta – cum sa adaugi bun gust prin elemente simple de decor

Cei care locuiesc in apartamente nu foarte generoase ca spatiu au nevoie de solutii practice. Nu isi doresc si nici nu isi permit sa aglomereze spatiul inutil. Asadar se vor folosi mai adesea de lucrurile obisnuite, vor face un doi in unu, astfel incat lucrurile oricum necesare in apartament sa fie si placut decorate.

Daca ai nevoie de idei pentru casa, despre cum sa insufletesti putin locul, cum sa animi atmosfera, cum sa faci din casa ta un loc ce impresioneaza la prima vedere si mai apoi iti da si acel confort de care ai nevoie acasa, DecoDepot are propuneri.

Eshopul acesta vine cu o vasta categorie de decoratiuni pentru fiecare incapere din casa. Daca accesezi site-ul oficial, la Decodepot – Home & Deco vei fi coplesit de multitudinea de optiuni. Iata si specific cateva idei de pus in practica.

Pentru iubitorii de plante

Este de preferat sa tii plantele in spatii in care nu dormi, asadar in living sau balcon. Daca sunt mai multe pe care doresti sa le expui, tine cont de un suport etajat. Ori desigur acesta nu trebuie sa fie banal. DecoDepot iti propune variante cu polite, cu un sertar integrat de asemenea, alb sau cires. Avantajul acestora este ca folosesc spatiul pe verticala, deci poti avea mai multe flori aranjate placut intr-un colt de camera.

Ghivece variate regasesti aici si pentru terasa, balcon sau gradina, daca dispui de un astfel de spatiu. Sunt negresit pata de culoare din spatiul tau verde si vei dori ghivece rezistente, in care merita sa investesti, din plastic, ceramica sau metal.

Cutii de depozitare de tip taburet

Cel putin pentru camera copiilor sunt ideale. Acestea deservesc ca atare, drept taburet si in acelasi timp ascund un mic spatiu de depozitare. Designul acestora poate fi un puternic accent al temei de interior – stil romantic, cu print cu inimioare, martisor, cu tema de iarna sau animalute.

O atmosfera placuta

Nu uita de lumanari, de suport pentru acestea. Lumina va defini o atmosfera intima si placuta, iar suportul lumanarilor poate ramane ca una din decoratiunile incaperii. Prefera o etajera, o polita – insa nu foarte inalta unde sa le plasezi sau pe masa de cafea, daca este cazul. Poti alege pe cele argintii sau aurii, cu decupaje decorative pentru un living pretentios, clasic sau romantic decorat. Pentru cei cu gusturi mai moderne lumanarile simple, dar robuste, patrate si mari pot trona pe ici, colo in living.

Un mic accent de culoare si stil in bucatarie

Si aici ai batai de cap despre cum ar trebui sa decorezi astfel incat sa nu ocupi prea mult loc si degeaba. Poti opta pentru un tablou cu mesaj care pe un perete alb va da foarte bine. Poti adauga si un ceas, daca spatiul pe perete iti permite. Daca ai o  bucatarie in care accentul cade in mod deosebit pe lemn, poti opta pentru o completare de genul – compartimentarea pentru ceai de la DecoDepot sau un platou inedit precum cel textural ca pielea de crocodil te vor ajuta sa iesi din anonimat.

In bucatarie poti opta pentru gama de accesorii din colectia pentru candybar, de la DecoDepot. Etajerele metalice pentru prajituri sau platoul elegant din sticla pe care sa troneze gustarea zilnica sunt cateva idei.

Descopera la DecoDepot inspiratie pentru casa ta.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.