Idei inedite de nunta

Nuntile constituie evenimentul cel mai important din viata oricui, incat o nunta bine organizata nu poate decat sa ofere emotii, sunete si reactii necontrolate, incat sa ramana vesnic in amintirile mirilor si ale invitatilor.

Idei inedite de nunta

Acum ca sarbatorile pascale au trecut si nuntile incep sa fie din ce in ce mai multe, va ganditi sa optati pentru anul viitor la evenimentul mult asteptat, incat va planificati receptia, meniul si invitatiile de pe acum. Odata cu aceste elemente este indicat si sa meditati la mediul in care doriti sa organizati evenimentul, incat o nunta mai intima intr-un balon cu aer cald nu poate decat sa creasca intensitatea emotiilor si a trairilor. Privelistea de sus nu se compara cu fericirea din suflet si nici cu amintirile nepretuite care se vor construi in acel timp.

Daca acest stil nu vi se potriveste si sunteti dornici de mai putine palpitatii incercati sa organizati evenimentul intr-un autobuz supraetajat, cu care sa va plimbati invitatii pe faleza sau prin intreg orasul. O idee mai romantica este sa iti organizezi nunta pe malul marii, sa fii insotit de sunetul pescarusilor si de calmul valurilor, in acelasi timp sa te bucuri de soarele stralucitor. Daca optezi pentru aceasta idee, nu uita sa contractezi si un pictor profesionist care va transpune pe panza intregul eveniment plin de emotii.

Pentru distribuirea invitatiilor de nunta iti propunem o idee mai putin intalnita, incat plimbatul de la un prieten la altul sa nu fie prea obositor ci plin de rasete si voie buna. Alege sa realizezi o petrecere pinatta, in care invitatiile de nunta vor juca rolul bomboanelor intr-o pinatta, bineinteles tu si partenerul tau veti fi cei care veti da startul petrecerii. Cu siguranta rezultatul va fi mai placut decat o mie de cuvinte.

Pentru a da startul petrecerii este suficient sa te inarmezi cu voiosie, optimism si multa pofta de viata.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.