Idei creative pentru amenajarea holului, cu produse de la Unic Spot

Poate pentru ca in aceasta perioada mai mult ca oricand iti indrepti atentia spre detaliile de amenejare din casa. Stam acasa, iar aceasta pandemie nu trebuie sa insemne o limitare a activitatilor. Pentru a da un alt aer si un alt aspect holului, iata cateva solutii practice si creative cu produse de la Unic Spot, magazin online de mobilier mic, accesorii si decoratiuni.

Cuierul, nelipsit

Desigur ca ai nevoie de un cuier, din motive practice. Acesta poate fi clasic, pe perete, cu agatatori sau de ce nu chiar plasat intr-un colt din acest spatiu. Cuierul metalic insa se potriveste mai bine in spatii comerciale, in zona de asteptare la cabinete etc. Mizeaza pe lemn pentru a aduce o nota mai personala holului. Depinzi in mare parte de culorile deja folosite aici, la pereti si pardoseala sau placile ceramice.

La UNIC SPOT cuierele sunt variate, inclusiv cu varianta de set cu oglinda. Poti alege nuante calde de cires sau mai inchise, in constrast cu alb – de ce nu? Tine cont ca holurile de obicei nu sunt foarte generoase ca spatiu si nu vei dori un accent inchis, ci mai degraba solutii pentru a aduce note calde si luminoase.

Ceva interesant este combinatia intre lemn si metal, stilul industrial. Pentru a se integra in holul tau ar trebui sa ai si in restul casei accente de acest gen.

Nu subestima pantofarul

Acesta este necesar din ratiuni practice, pentru ca nu este deloc placut sa vezi pantofii ocupand spatiu in hol. Poate fi un dulap compact sau ceva mai generos, cu 3 rafturi. La UNIC SPOT te poti inspira in alegeri, tinand cont desigur de nuantele ce predomina in holul tau, dar si de spatiul disponibil.

Pentru case sau apartamente mici unde spatiul trebuie decorat mai practic poate fi ales pantofarul Jana, ce poate juca si rol de fotoliu in acelasi timp, avand partial suprafata buretata.

Decoratiuni pentru hol

UNIC SPOT este acel tip de eshop din cadrul caruia poti alege mai tot ce ai nevoie pentru a completa casa cu mic mobilier. Asadar si la capitolul decoratiuni poti regasi aici solutii. Pentru holuri sunt potrivite ceasurile de perete, insa nu foarte mari. La fel de bine este sa te orientezi spre o oglinda. Efectul acestia este unul care te avantajeaza mai mult – creeaza impresia de spatiu mai mare. Modele de oglinzi modern si atipice si nu numai regasesti si poti cumpara de la unicspot.ro.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.