Iata o metoda inedita de a-ti tine copilul departe de ecranul telefonului

Chiar daca tehnologia este acum mult mai usor de accesat si la indemana oricui, de cele mai multe ori, cei mici abuzeaza de aceasta. Multi parinti, pentru a-si termina activitatile casnice, inmaneaza copilului telefonul sau tableta, stiindu-l in siguranta ca acesta nu se va misca din camera ore intregi.

Efectele nu sunt insa deloc pozitive, incepand de la sanatatea ochilor, a intreg organismului pana la comportament, care de altfel pot influenta viata copilului pe termen lung.

Iata o metoda inedita de a-ti tine copilul departe de ecranul telefonului

Chiar daca timpul nu mai este demult prietenul nostru, este vital sa ne ocupam de educatia celor mici, optand pentru activitati care sa le distraga atentia de la realitatea virtuala.

Pe langa renumitele puzzle-uri, picturile pe numere sunt in trend de ceva timp, fiind de altfel o atractie pentru toate categoriile de varsta. Pictorul Fericit este un brand lansat de ceva vreme pe piata din Romania, venind spre publicul larg produse si accesorii inedite, fiind un mod usor si simplu de a crea arta, captivand atentia, punand imaginatia si creativitate in miscare.

Aceste picturi pe numere sunt usor de realizat, fiind schitate si numerotate, astfel ca pana si cei mai putin talentati pot crea tablouri demne de pus in rama.

Aceste picturi sunt o activitate captivanta pentru cei mici si asta pentru ca sunt pline de culoare, oferind ocazia de a realiza o pictura plina de viata si de frumusete. Gama este foarte larga de unde toti cei interesati pot alege unele dintre cele mai inedite si uimitoare tablouri. Intra si citeste alte informatii aici.

Picturile pe numere, o activitate care aduce impreuna intreaga familie

In plus, poate fi o activitate de familie, unind de la mic la mare toti membrii, astfel ca timpul petrecut cu cei mici va fi unul calitativ si plin de veselie.

Cele pentru copii sunt de dimensiuni mai mici, respectiv 30×40 cm cu personaje, animale, cat si peisaje pline de culoare, iar pentru adulti sunt in dimensiuni putin mai mari respectiv 40×50 cm, avand tematici variate – de la peisaje din diferite tari si locuri, natura, animale, flori, pasari, religioase pana la picturi cunoscute reinterpretate dupa picturile celebre.

Pictorul Fericit poate fi un aliat de nadejde pentru parintii care isi doresc ceva nou pentru copii lor, ceva care sa le capteze atentia intr-un mod cat mai creativ si constructiv.

Mai multe detalii in cadrul site-ului pictorulfericit.ro.

Date de contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.