Humin – o aplicatie inteligenta

Humin pentru iPhoneTehnologia a evoluat foarte mult. Observam cum de la un an la altul apar tot felul de inovatii in domeniul tehnologiei. Zilele trecute am citit un blog foarte interesant, cinabru.eu, un blog din care am invatat ce presupune aplicatia Humin.

Multe din cele mai populare aplicatii iOS sunt cele care inlocuieste aplicatiile de stoc Apple, cum ar fi Calendarul, email-ul si cele ce ofera servicii de mesagerie. Acestea sunt toate constant intalnite in topul graficelor din iTunes. Dar sunt niste aplicatii care vin pe orice iPhone si nu primesc atat de multa atentie de la third party, aplicatia actuala a telefonului.

Dar o noua aplicatie are de a face cu aplicatia telefonului, comparand ceea ce face WhatsApp pentru mesaje, sau ceea ce face Mailbox pentru email. Pe scurt, Humin vrea sa fie noul tau telefon.

Humin combina contactele, apelarea si mesageria vocala intr-o aplicatie si foloseste informatia contextuala sa prezica care sunt cele mai importante contacte, si cu cine ai vrea sa te conectezi.

Ankur Jain, fondatorul si CEO-ul aplicatiei Humin, crede ca modul in care majoritatea utilizatorilor isi abordeaza lista de contacte este fundamental eronata. O aseamana cu starea motoarelor de cautare de la mijlocul anilor 90.

Jain le-a spus celor de la Mashable, ca este aproape identica cu problema pe care internetul o avea in anii 90. Oamenii uita, dar obisnuiau sa navigheze pe internet prin categorii in ordine alfabetica. Eventual, companiile ca si Google au realizat ca ar trebui sa fii capabil sa cauti informatii in modul in care crezi tu ca este relevant. Acestia pot prezice doar cu cine vrei sa te conectezi, dar poti cauta oamenii la care te gandesti.

Huminc contextualizeaza relatia pe care o ai cu contactele afisandu-le detaliile personale despre fiecare individ, si organizand contactele bazat pe relatiile cu tine, in loc sa faca acest lucru in ordine alfabetica. De exemplu, cand vizualizezi un contact, vei vedea un meniu de prieteni pe care ii aveti amandoi in comun.

Pentru lansarea Humin, primele contacte pe care aplicatia le scoate la suprafata sunt cele ce locuiesc in apropiere, si cele cu care ai vorbit recent sau frecvent.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.