Hai și tu să te programezi la un salon de beauty cu Stailer

Ce poate fi mai frumos atunci când poți să mergi la un salon de hair and beauty la orice oră și dată vrei, fără să întâmpini probleme și  să ai parte unele dintre cele mai performante și calitative servicii.

Cam asta se întâmplă dacă utilizezi platforma online Stailer. Pare greu de crezut în contextul în care, până acum foloseam metoda clasică, care ne dădeau dureri de cap și anume datul telefoanelor de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber.

Despre Stailer

Stailer.ro ne ajută să ne găsim orice salon de beauty dorim și să ne programăm online.

Și nu durează 2 ore, ci doar 2 minute.  Și asta pentru că pe platformă sunt afișate doar saloanele disponibile de unde putem alege.

Când discutăm despre servicii, acestea  sunt pe alese și sunt adresate atât femeilor, cât și bărbaților. De la cele mai complexe până la cele mai simple servicii, toate într-un singur loc.

Cu platforma Stailer ai șansa să îți descoperi stilistul potrivit de care poate nu ai avut parte până acum. Un stilist cu experiență care ascultă nevoile tale și care îți dovedește prin rezultatul final că poți avea încredere în el și a doua oară.

Scapă de experiențele neplăcute de la salon, cu Stailer

Multe persoane au avut câte o experiență neplăcută atunci când aveau nevoie de un tuns sau un vopsit la un salon de beauty.  Ori nu găseau, ori dacă găseau, rezultatele de la final erau un eșec total. Ieșeau din salon dezamăgite, frustrate și trebuiau să meargă la un alt salon să repare ceea ce a stricat cealaltă coafeză.

Aceste situații neplăcute, mai ales înaintea unui eveniment important, te fac să nu mai apelezi la serviciile celor din domeniu și preferi să devii chiar tu propriul stilist. Și aceste situații neplăcute sunt rezolvate de Stailer, pentru că profesioniștii din cadrul saloanelor de beauty iubesc ceea ce fac, pun pasiune și transmit încredere.

Asta demonstrează și recenziile de pe platformă în care persoanele care au apelat deja la serviciile Stailer și-au descris experiența.

Plus că Stailer este o platformă 100% gratuită și te poți programa la un salon fără sa ai neapărat un cont. Chiar dacă momentan activează doar în 5 orașe din țară, respectiv Cluj Napoca, Oradea, Timișoara, Iași și București, platforma Stailer este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale țării.

Și asta pentru că majoritatea persoanelor au auzit de această platformă și vor să renunțe la metoda clasică de dat telefoane din motive lesne de înțeles. Trăim vremurile  în care ne dorim să ne eficientizăm cât mai mult timpul, să avem timp și pentru noi. De aceea, apelăm la tehnologia avansată, la metode ușoare și alternative cu care ne putem organiza mult mai ușor timpul.

Stailer este una dintre alternative în ceea ce privește industria de hair and beauty care ne ajută să ne eficientizăm timpul.  Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.