Google Glass – disponibil in SUA

google-glass-wallpaper-hd2Astazi la ora 9 dimineata in Statele Unite ale Americii, ochelarii Google Glass au fost facuti disponibili de vanzare. Google a anuntat planul saptamana trecuta.

Compania a scris intr-un post pe blog, ca in fiecare zi primesc cereri de la cei care nu au gasit o modalitate de a intra in programul Google Glass, dar cei de la Google spun ca vor si feedback-ul celor care nu au reusit inca sa participe la programul Google Glass.

Google Glass inca nu este disponibil comercial, a fost disponibil pentru cei din programul Google Glass Explorers, in alte cuvinte, printr-un program foarte limitat de beta test.

Acum, Google isi deschide programul oamenilor din Statele Unite ale Americii. Cei ce locuiesc in Statele Unite ale Americii vor fi capabili sa achizitioneze ochelarii pentru 1500$ + o taxa. Cei de la Google ne cer scuze tuturor celorlalti fani sau potentiali cumparatori ai dispozitivului din alte tari, insa sustin ca ochelarii inca nu sunt gata pentru a fi lansati si in alte tari.

Pretul este destul de exagerat, dar macar Google iti vor oferi o rama cu o nuanta la alegere. Pentru a putea achizitiona ochelarii Google Glass, trebuie sa ai varsta de 18 ani si trebuie sa fii rezident al Statelor Unite ale Americii si sa ai o adresa de livrare de acolo. Apoi, trebuie sa intrati pe o pagina disponibilizata de ei, astazi pe 15 Aprilie, la ora 9 dimineata. Insa daca locuiesti in Statele Unite ale Americii, fii rapid, un numar de spatii disponibile este limitat.

Iar daca te intrebi pentru ce este bun dispozitivul Google Glass, poti sa navighezi internetul, poti creea videoclipuri „stop motion”, poti face fotografii si poti realiza aproximativ tot ce tine de fotografii si videoclipuri. De aceea sa speram ca, cat de curand vor fi disponibili si in Europa, respectiv in Romania pentru a putea sa-i incercam si noi.

Blogger: Cezara I.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.