Frumusețea e trecătoare, dar de ce să nu o întreținem cât mai bine cu ajutorul lui Stailer?

Probabil ești și tu familiarizată cu expresia “Baba la frumusețe rabdă”. Asta pentru că noi femeile avem nevoie de cel puțin 2 ori mai multe programări pe la saloanele de hair & beauty decât bărbații. Ei se tund, se bărbieresc, poate se mai și pensează și cam atât.

Însă nouă ne trebuie unghii cu gel sau ojă semi, ne mai trebuie și niște genuțe ca să fluturăm din ele de fiecare dată când flirtăm, ne mai trebuie și o culoare frumoasă a părului și ne-am dori din tot sufletul să avem un păr voluminos doar pe cap, iar în rest să fim chele. Dar din păcate n-avem noroc deci trebuie să mai face programări și la epilat, fie ele cu ceară sau laser. Și în plus nouă nu ne stă bine nici cu mustață, nici cu sprâncene stufoase ca ale lui the Grinch. Ne mai trebuie și masaje anticelulitice ca să ne simțim bine în propria piele, make-up-uri care să ne evidențieze frumusețea și câte și mai câte. Ne trebuie toate aceste lucruri, fiindcă un corp și o viață avem și ne dorim să arătăm cât mai bine pentru noi în primul rând, apoi pentru alții.

Și după tot amalgamul acesta de servicii de “tuning”, care este de obicei prima problemă când vine vorba de a te programa la saloane pentru ele? Nu găsim loc când ne dorim noi. Mereu trebuie să ne complacem și să ne adaptăm noi timpul în funcție de agenda unui salon. Bine sau așa era, până să apară Stailer.

Ce este Stailer te-ai putea întreba

Iar răspunsul pe șleau este că Stailer e o platformă online unde-ți faci tu singură programări la saloane. Nu mai depinzi de disponibilitatea stiliștilor pe care-i cunoști. Nu mai irosești timpul aiurea sunând în stânga și în dreapta. Pur și simplu intri pe stailer.ro, selectezi orașul de unde ești, genul feminin în cazul acesta, serviciul dorit, data și ora, iar în câteva secunde Stailer îți afișează doar saloanele la care poți merge. Totul este gratuit, facil și extrem de util, în special fiindcă timpul nostru este prețios.

Un mare avantaj este că nu mai trebuie să suni niciodată la salon, nici când vrei să rezervi un scaun, nici când vrei să anulezi programarea. Faci totul online, rapid, cu doar câteva click-uri. După ce ai decis în ce salon vrei să ai parte de răsfățul cuvenit, urmezi pașii până la confirmarea locului, după care primești un link prin sms. Din acel link poți anula dacă ți se schimbă planurile și nu mai ajungi. Fără scuze, fără taxe. Vezi informatii extra aici.

Alege să îți faci un cont aici

Fiindcă ai mai multe avantaje. Este gratuit și nu durează mult să completezi datele tale. Astfel scapi de a le completa de fiecare dată când faci programări rapide. Contul va deveni propria ta agendă virtuală unde vizualizezi toate programările pe care le ai, pe unde ai mai fost, poți seta chiar și remindere care să-ți amintească din timp când să ajungi la salon.

Stailer poate fi utilizat momentan de locuitorii orașelor Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, dar evident și de cei ce sunt în vizită pe aici. Dar hai să-ți spun un secret, dacă nu ești din aceste orașe, mai așteaptă un pic, fiindcă se zvonește că Stailer își extinde aripile și zboară ca vântul și ca gândul și spre alte zone! Dacă vrei să afli mai multe despre platformă scrie la support@stailer.ro.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.