Flor de los Andes – flori pentru zile mai luminoase!

Flor de los Andes e un colț de rai în adevăratul sens al cuvântului. E raiul trandafirilor, freziilor, florilor exotice și aranjamentelor vintage. E locul de joacă al unor oameni foarte dedicați și foarte creativi. Oameni talentați care pun în valoare florile și ne încântă cu arta designului floral. Buchete și aranjamente care mai de care mai interesante ne fac pupilele să se mărească de plăcere și simțurile să se agite de încântare. Pe flordelosandes.ro poți vedea cu ochii tăi ce minunății se pot face din flori cu migală și răbdare.

Flori vintage pentru suflete romantice

Colecția de aranjamente vintage de pe flordelosandes.ro e absolut superbă mai ales pentru romanticii incurabili. Aranjamentele în coșuri, cutii sau ceainice arată deosebit. Cine nu și-ar dori să primească un buchet vintage cochet cu minitrandafiri ciclam, roz pal și albi înconjurați de o dantelă albă fină și combinați cu nuanțe de lisianthus lila și alstroemeria roz? Care femeie nu te-ar iubi un pic mai mult dacă i-ai trimite acasă un aranjament floral vintage cu mesaje subtile, plasate discret printre firele de tandafiri albi, mov și roz din cutie? Romanticii știu ce importanță au florile proaspete și ce mesaj puternic poartă în ei trandafirii din Anzi. Romanticii iubesc Flor de los Andes pentru toate florile exotice, aranjamentele vintage, colacțiile de flori de toamnă și colecțiile de ceainice cu flori pe care le au în ofertă. poze

Coșuri, ceainice și torturi de flori

Coșuri pline ochi de minitrandafiri, orhidee, frezii, hortensii și lisianthus pot fi comandate zi de zi de pe flordelosandes.ro. Colecția de ceainice cu flori și torturile din flori nu sunt mai puțin atractive și impresionante. Florile sunt proaspete, vibrează de culoare și sunt aduse din cele mai variate locuri de pe glob pentru încântarea noastră a tuturor. Trandafirii care intră în componența aranjamentelor sunt aduși din America de Sud, de la poalele Anzilor. Acolo sunt crescuți cei mai frumoși trandafiri din lume. La Flor de los Andes, trandafirii sunt aranjați în combinații de culori, amestecați cu frunze verzi, dantele, flori exotice și decorațiuni pentru a le pune pe deplin în valoare petalele catifelate și frumusețea nobilă.

Flori corporate pentru birouri

Aranjamentele corporate sunt create din flori elegante cu o notă de exotic pentru a da o pată de culoare birourilor, sălilor de ședințe și altor locații destinate mediilor de afaceri. Sunt aranjamente delicate, în culori calde, vesele, care pot fi amplasate pe mese, la petreceri și recepții corporate sau în alte locații de acest gen. Au în componență orhidee albe, cale albe, trandafiri și alte flori elegante, înconjurate de frunze exotice verzi tot într-o tonalitate mai restrânsă, elegantă și conservatoare. Aranjamentele de acest tip sunt create de obicei după specificațiile clientului și pot avea tendințe mai spre inedit și exotic dacă evenimentul permite acest lucru.

Când oferi flori simți că ai făcut o bucurie cuiva și devii brusc mai vesel. Când primești flori se face brusc primăvară! Fă-ți chiar astăzi un cadou colorat comandând cele mai proaspete flori direct de pe flordelosandes.ro. Le vei primi acasă în cel mai scurt timp. Sau plasează o comandă specială și fă o surpriză plăcută cuiva drag. Nici nu știi ce mult contează un buchet de flori!

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.