Fii propriul hair stylist cu gama de Aparate de tuns profesionale de la Panasonic

Ca barbat este foarte important sa ai grija de infatisarea ta. Cum aratam poate spune foarte multe despre cat de mult ne respectam pe noi si pe ceilalti din jurul nostru. Parul poate fi prieten si dusman al infatisarii noastre.

Prieten pentru ca ne poate ajuta sa aratam excelent la o intalnire importanta, sa ne simtim bine cand ne privim in oglinda, sa fim mai siguri pe noi. Dusman pentru ca poate ascunde foarte multe tipuri de microbi si bacterii, iar daca nu e tuns si spalat la timp, indiferent ca vorbim despre mustata, barba sau podoaba capilara, ne putem trezi cu boli grave la nivelul pielii.

Daca nu va incanta sa mergeti la frizer pentru ca e prea scump sau nu aveti timp, nu aveti incredere in igiena instrumentelor folosite la frizerie va puteti cumpara oricand Aparate de tuns pentru par, barba si mustata de la MyPanasonic.

Te tunzi rapid si ai flexibilitate maxima la utilizare

Avantajele aparatelor de tuns Panasonic sunt date de calitate foarte buna a lamelor care asigura taierea parului, de gama diversa de produse pentru aranjarea si modelarea parului, de designul ergonomic al produselor si de garantia extinsa, de sistemul ultra performant de cinci lame din materiale rezistente si inoxidabile.

Puteti alege Aparate de tuns barba umed/uscat, cu sistem de lame cu 45° inclinare interior, trepte de reglare suficiente pentru o scurtare la dimensiunea dorita. Curatarea aparatului dupa folosire se poate realiza prin simpla spalare cu apa, atunci cand aparatul e la incarcat exista un led indicator pentru a sti cand e gata de folosit, autonomia pe acumulator e suficienta pentru o aranjare perfecta a barbii.

Pentru cine vrea sa se tunda acasa asa cum ii place MyPanasonic a pregatit Aparate de tuns profesionale pentru utilizare pe uscat, cu reglarea tunsului in sapte pasi si curatare usoara a lamei doar cu apa.

Masinile de tuns Panasonic impresioneaza prin design si functii avansate

Masina de tuns poate avea pana la 14 trepte pentru tuns, se utilizeaza fara fir, are accesorii de calitate, din materiale cu finisaje speciale, pentru a nu cauza iritatii sau rani la nivelul scalpului.

Aparatele de tuns se pot folosi in regim cordless, unele au si optiuni pentru scurtat, tuns barba la umed sau uscat, accesorii pentru scurtare fina si pieptene pentru par, unele modele permit si utilizarea cu fir.

aparate de tuns

Designul compact si simplificat permite o prindere cu mana foarte eficienta, aparatele sunt usoare, sunt simplu de manipulat si de curatat la nevoie, depozitarea se poate face fie in cutia originala, fie intr-o cutie cumparata de client sau intr-un loc unde nu exista praf sau umezeala.

Prin cumpararea unui aparat de tuns puteti economisi si ceva bani, va puteti tunde asa cum credeti de cuviinta, puteti sa aveti un look cool mereu, realizat chiar in intimitatea caminului dvs. Panasonic garanteaza pentru cele mai bune experienta in utilizarea aparatelor de ras, garantiile oferite sunt suficiente pentru a putea depista orice probleme si a solicita inlocuirea produselor, lamele rezista foarte bine a utilizari excesive si la diverse tipuri de par, de diferite grosimi si texturi. Detalii despre produsele din oferta curenta si toate datele tehnice le puteti gasi pe mypanasonic.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.