Femei desconsiderate de catre barbati

La fel ca si femeile, barbatii au anumite tipare dupa care isi aleg sortita. Ei se gandesc foarte bine inainte sa intre intr-o relatie chiar daca aparent nu se intampla chiar asa. Barbatii isi pun foarte multe intrebari in ceea ce priveste femeia pe care o aleg pentru ei.

Ei analizeaza orice defect si orice calitate a femeii si face astfel incat sa isi aleaga o femeie conform cerintei si dorintelor lui. Totusi, femeile pot sa faca diferite greseli atunci cand se afla la prima intalnire tocmai pentru ca isi doresc sa iasa in evidenta prin anumite lucruri. Iata care sunt tipurile de femei pe care barbatii nu le vor in viata lor:

Femeia romantica este o femeie care traieste intr-o lume de basm in care nu realizeaza cum functioneaza o relatie adevarata. Barbatii evita femeile care nu pot sa faca fata problemelor sociale si financiare zilnice. In plus, sunt dezamagiti cand femeile incearca sa profite de generozitatea lor. Lasa-te surprinsa de lucrurile frumoase ce vor veni cu siguranta, pentru ca si basmele pot deveni realitate, dar ramai cu picioarele pe pamant pentru a nu trai toata viata in asteptarea printului pe un cal alb.

Ai obiceiul sa incerci sa iesi in evidenta cu inteligenta ta? Evita sa faci acest lucru la o prima intalnire! Barbatii se simt intimidati de fetele care vorbesc o multime de limbi straine sau au cel putin 3 diplome universitare. In loc sa ajungi la astfel de situatii jenante testandu-ti partenerul in diferite domenii, comporta-te natural si impresioneaza-l cu bunatatea ta.

Egalitatea in drepturi intr-o relatie este extraordinar de importanta. Totusi, femeile prea feministe vor incerca sa creeze impresia ca barbatii vor sa ne asupreasca si sa profite de senzualitatea noastra. Pastreaza-ti feminitatea si aceasta reprezinta arma secreta cu ajutorul careia ramai atractiva in ochii barbatilor si mai ales abordabila.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.