Esti la curent cu stirile locale?

Pandemia de coronavirus este departe de a se termina. In fiecare zi sunt anuntate noi masuri si actualizari ale impactului acestei perioade in viata cetatenilor. Este de necontestat puterea jurnalismului, a presei care ne tine la curent cu tot ce se intampla. Este exact ce se intampla la Botosaneanul, portalul care ne tine la curent in mod special cu stirile din nordul tarii, stiri locale din Botosani.

Despre COVID-19

Desigur, in principal interesul nostru la ora actuala este de a afla cat mai multe despre acest virus, despre ce ravagii face, cum sa ne protejam, cate victime sunt, un bilant ce se actualizeaza zilnic. Conferintele de presa curg lant, oficialii incercand sa ne transmita informatii importante despre schimbarile pe care pandemia le impune. Ai multe de aflat din cadrul paginii botosaneanul.ro.

COVID-19 este in aceste zile motivul panicii, a fricii, motivul ingrijorarii despre ziua de maine. Este cel care a starnit toata aceasta nebunie, care se raspandeste rapid si ne dezarmeaza complet. Suntem cu totii expusi, suntem vulnerabili si mici in fata unei forte nevazute. Asadar, stirile cu acest subiect au intaietate la orice ora din zi. Reprezinta subiectul zilei si cel mai probabil acest lucru va continua o buna perioada, dat fiind ca nu exista un vaccin si un leac sigur pentru a lupta cu acest virus.

De la Botosaneanul.ro aflam despre victime, despre cum se schimba viata cetateanului de rand. Mai cu seama pentru ca in stil clasic, pentru a colabora cu diverse institutii ale statului romanii se prezentau la ghisee, plimbau acte, faceau dosare cu sina si asteptau raspuns in n zile, pandemia se pare ca impune si altfel de schimbari. Mai totul trece in online, asadar fermierii care trebuiau sa depuna cererile de plata la APIA trebuie sa faca acest lucru online. Pentru generatia de tineri este chiar o usurare, in timp ce pentru altii este un motiv in plus de ingrijorare.

Aflam si ca in plina pandemie, cand tot mai multi isi pierd locurile de munca, sunt in somaj tehnic sau nici macar cu acest ajutor financiar, in unele cazuri sunt votate… mariri de salariu.

Amenzi, decese si bilantul imbolnavirilor de coronavirus sunt prezentate in subiectele articolelor de la Botosaneanul.ro. Daca tot #stamacasa, citim din surse sigure ce se intampla in lume. Afla din acest portal tot ce trebuie sa cunosti despre starea natiunii. Poti accesa si pagina Botosaneanul din social media, pe facebook pentru a citi constant noutatile publicate.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.