Escape Iasi si importanta muncii in echipa

Vreau sa va vorbesc astazi despre o noua modalitate distractiva de petrecere a timpului liber, ceva nou pe piata romaneasca, ceva care promite mult si care stimuleaza gandirea, memoria, inteligenta si munca in echipa. Este vorba despre Escape Room Iasi, un loc in care o ora poate fi petrecuta intr-un mod ingenios, distractiv si motivant.

Conceptul Escape Room se bazeaza pe plasarea de indicii intr-o camera in care este incuiata o echipa. Membrii acesteia au misiunea de a gasi acele indicii si de a rezolva puzzle-ul ce duce la deblocarea camerei. Timpul limita este de o ora pentru a completa detaliile misterului si a evada din una din cele trei camere.

Initial am auzit de Escape Room la Suceava, insa de cand a ajuns si in Iasi se pare ca are un si mai mare succes.  La recomandarea catorva prieteni, care au testat aceasta modalitate de distractie, am incercat impreuna cu o echipa formata din colegi de facultate oferta tentanta prezentata si pe www.escapeiasi.ro.

Exista trei camere disponibile, si anume Inferno, Mysterious Budoar si Comando. Fiecare dintre ele ofera o aventura unica participantilor, care trebuie sa isi puna la lucru inteligenta, creativitatea si capacitatea de a lucra in echipa.

In camera Inferno tematica este una a binelui si a raului, nelipsind enigmele si jocurile bine gandite care asteapta sa fie deslusite de participanti, pentru a putea evada in timpul limita de o ora. Inteligenta si creativitatea sunt puse la incercare si in camera Mysterious Budoar, in care puzzle-uri distincte conduc jucatorii spre o alta lume. In cele din urma, la camera Comando se intra intr-o realitate ce transpune jucatorii in timpul razboiului, rupandu-i efectiv de realitate prin enigmele propuse in timpul celor 60 de minute necesare pentru evadare.

Am incercat toate cele trei camere, impreuna cu colegii de facultate, in fiecare am gasit experiente si puzzle-uri noi, insa cel mai mult a contat munca in echipa. Am invatat din micile greseli pe care le-am facut initial.

La Escape Iasi, pentru a putea evada in timp util, trebuie ca toti membrii echipei sa conlucreze eficient. Daca nu se comunica, daca unul din participanti nu spune si celorlalti ce a aflat sau a intuit din indiciile oferite, evadarea devine cu atat mai dificila. Escape Room Iasi devine astfel varianta ideala de distractie pentru prieteni, rude sau colegi, sau o modalitate de team building. Chiar daca timpul de evadare pare scurt, va spun ca nu e deloc asa. Cu ajutorul muncii in echipa, se poate ajunge la o evadare in timp record. Escape Room Iasi chiar este o provocare pe care oricine ar trebui sa o incerce.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.