Detalii care conteaza in organizarea nuntii

Multe cupluri traiesc cu impresia gresita ca cele mai importante aspecte legate de nunta si cele care ii vor ajuta sa organizeze un eveniment de succes sunt locatia, luxul ce definesc restaurantul, meniul si alte astfel de detalii. Sunt aspecte care vor ramane mereu valabile si de interes desigur, insa exista o serie de detalii care impreuna reusesc sa aduca rezultatul dorit  – o nunta de vis cu invitati fericiti.

Conteaza atat de mult ca oaspetii tai sa se simta bine. Diversificarea meniului va fi desigur un lucru bun, insa nu va face totul. Cat de mult te-ai gandit la invitatiile nunta, la maniera in care le vei oferi sau la micile atentii pe care le vei oferi oaspetilor la plecare, acele marturii care le vor ramane pentru mult timp?

Ce detalii vor face diferenta la nunta ta?

Ca sa ai invitati in primul rand, trebuie sa ii adulmeci cu ceva palpabil. Poate am folosit o exprimare cam pompoasa, insa asta e adevarul. Nu numai pentru ca acestia sa nu se simta jigniti, dar si pentru a fi la curent cu modul in care se va derula evenimentul, cauta un model de invitatie prin care sa iti exprimi dorinta de a-i avea prezenti in fericita zi.

Invitatia de nunta trebuie sa va reprezinte ca miri, sa reflecte ceva din stilul si personalitatea voastra. Nicidecum nu alege ceva care sa fie pe placul altcuiva, e nunta ta, pe tine si pe viitorul sot trebuie sa va multumeasca. Orienteaza-te dupa modelele de invitatii marturii nunta 2018 care se pliaza pe gusturile voastre, care va incanta din prima. Cand trebuie sa stai sa te gandesti ca ceva, parca nu ar fi chiar cum ai vrea, e clar – trebuie sa te reorientezi!

Nu subestima nici rolul unei marturii. Unii miri le ofera in cadrul nuntii lor, altii le considera o investitie inutila. Nu te pripi in a lua o decizie in privinta lor pana nu ai consultat cel putin un catalog de oferte. Poate e o cheltuiala in plus, insa cred cu tarie ca e una care te poate ajuta sa faci diferenta la nunta. Gandeste-te ca toti vor astepta sa primeasca ceva in acest sens, o atentie cat de mica, ce le va aminti peste ani despre aceasta fericita zi a ta, despre cat de frumos au petrecut si cat de bine s-au simtit.

Nu te bloca la produse comune. Ai posibilitatea de a face o impresie deosebita, alegand o marturie unica. In acest sens, gasesti pe invitatiedenunta.ro modele care mai de care mai speciale. Poate fi vorba despre sticle din plastic personalizate, de borcane – eventual umplute cu ceva dulce sau cu ceva cu gust inconfundabil. Iti dai seama de cat de inspirata e alegerea dupa satisfactia de pe fata invitatilor din momentul in care primesc atentia.

Poate ca exemplele mele au fost putin banale, dar am preferat sa nu intru in prea multe amanunte. Cred ca nu e necesar sa iti spun eu cum sa le alegi. Oricine stie ca intotdeauna va prima calitatea. Indiferent ca e invitatie sau marturie, materialele utilizate in realizarea lor trebuie sa reflecte un anumit grad de calitate. Transmiti un mesaj prin acestea, deci cel mai bine e sa nu o dai in bara, facand o economie insignifianta pentru un produs de o calitate indoielnica.

Iata deci doua dintre micile detalii care te pot ajuta sa faci diferenta la nunta ta. Alege intotdeauna cu tihna si vei vedea ca finalul va consta in oaspeti fericiti si multumiti de intampinarea pe care le-ai facut-o.

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.