Despre termostatele Salus

Optimizarea propriu zisă a unei centrale termice poate deveni o corvoadă pentru mulţi dintre noi. Totuşi, brand-urile cu renume în această industrie au reuşit să vină cu soluţii rapide şi sigure destul de apreciate de clienţi. Una dintre ele este reprezentată de un termostat. În general, modalitatea de funcţionare a acestui produs poate fi destul de simplă, dar şi complicată, dacă termostatul nu va fi ales cu grijă. Află din rândurile de mai jos câteva informații despre termostate și beneficiile acestora.

  • O modalitate modernă de a-ţi proteja casa

Produsele reprezentate de termostate inteligente Salus 2018 au scopul de a-ţi aduce atât confort psihic, cât şi fizic. De ce? Pentru că este un device modern, de ultimă generaţie, acesta se va asigura de creşterea/scăderea temperaturii în funcţie de preferinţele tale. Acest lucru fascinant se întâmplă prin intermediul unor aplicaţii dezvoltate de furnizori, uşor de utilizat și cât se poate de intuitive.

Device-ul pe care îl vei instala se va monta foarte uşor şi va fi alimentat de o priză electrică inteligenta care se va asigura că nu vei consuma prea mult curent. Pentru o funcţionare optimă a unui produs oferit de Salus, vei avea nevoie de o conexiune puternică la internet, prin care vei putea monitoriza produsul achiziţionat. Rezultatele folosirii termostatului se vor vedea la final, când vei primi facturile și vei observa că au o valoare notabil mai mică.

  • Cunoaşte parametrii de lucru

În acest sens trebuie să cunoşti 2 termeni: histereza şi sensibilitatea. Aceștia sunt foarte importanți indici de funcționare ai termostatului. Ambii ajută în funcţionarea produsului şi aduc zeci de avantaje de care te vei bucura.

Cum funcționează aceștia? În primul rând,valorile afișate pe ecranul termostatului trebuie să fie foarte mici pentru histereza și sensibilitate.  Histereza este o diferență realizată între temperatura programată pe termostat de tine și cea transmisă din interiorul casei pentru ca sistemul să pornească. Această trebuie să fie de maxim 2 grade Celsius pentru ca termostatul să funcționeze corespunzător. Sensibilitatea reprezintă pasul de măsurare al temperaturii – acuratețea prin care este recunoscută aceasta. Valoarea optimă este de 1 grad Celsius în condiții normale, iar pentru cazuri speciale, e bine să fie o măsură mai mică de 0.5 grade Celsius.

  • Beneficiile termostatului

Precizia în realizarea măsurătorilor este una dintre calitățile de top ale termostatelor. Apoi, avem compatibilitatea cu orice tip de centrală și comanda de la distanță. Salus oferă asistență a clientului la nevoie prin disponibilitatea contactului.

Printre alte beneficii se mai numără și alertele de geo-locație, modul vacanță sau încălzirea locuinței înainte de a vă întoarce acasă.

Echipa Salus înregistrează una dintre cele mai mari creșteri din Europa prin termostatele pe care le produc. Ei se bazează pe simplitate, valoare și expertiză pentru a oferi clienților unele dintre cele mai bune servicii de pe piață. Pentru mai multe detalii despre aceste termostate, te invit să accesezi pagina www.saluscontrols.ro. Caută în funcție de necesitățile și bugetul tău termostatul potrivit, iar dacă ai întrebări, poți contacta consultanții Salus Controls folosind detaliile de pe pagina de contact.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.