Design-ul Smartwatch-ului Moto 360

420583-moto-360-smartwatchMotorola a distribuit intr-un Google Hangout,miercuri, mai multe detalii despre viitorul Moto 360, primul smartwach adecvat al companiei. In timpul interviului, Jim Wicks, conducatorul designer de la Moto 360, a oferit explicatii din povestea din spatele design-ului ceasului si a raspuns la niste intrebari legate de dispozitivul in sine.

Design

Cureaua ceasului va fi interschimbabila. Wicks spune ca a fost ofarte important pentru Motorola sa invete de la alte produse si sa se asigure ca, ceasul ar putea fi personalizat de utilizator. Wicks spune ca, cureaua a fost conceputa sa poata fi scoasa foarte usor.

Forma rotunda este mai mult decat o alegere de moda. Wicks a petrecut mult timp vorbind despre forma rotunda a smartwatchului. Desi parte din decizia de a-l face rotund a avut legatura cu modul in care va arata, Wicks spune ca sunt de asemeni si alte avantaje pe langa look.

Forma rotunda inseamna ca Moto 360 poate avea o suprafata mai mare in timp ce ramane confortabil pe incheietura. Wicks a mai sustinut ca notificarile de la Android Wear sunt in special potrivite pentru o forma rotunda din cauza faptului ca, concentrarea merge imediat pe centrul ecranului.

Motorola face ceva special pentru incarcator. Motorola nu a vrut sa dezvaluie cum se va incarca Moto 360, insa probabil vor folosi ceva precum Qi sau incarcarea inductiva, dar nu va folosi un port USB si nu exista nici un punct de incarcare extern.

Materialele care fac ceasul sunt personalizate si premium. Nu va asteptati ca Moto 360 sa fie un smartwatch de buget. Intregul ceas a fost conceput de la zero in jurul unui concept de forma rotunda, asta insemnand display, parti si chipuri personalizate. Mai mult decat atat Wicks sustine ca Motorola a ales metal premium si parti de piele pentru ceas, pentru a-l face sa se simta un produs functional la moda.

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.