Descoperă ursitoare și mascote pentru botez. Citește și articolul de aici!

Petrecerile pentru cei mici îi pun mereu la încercare pe adulți. Apariția noilor personaje și a noilor activități îi pune la grea încercare pe părinții ce se simt depășiți de această situație. Ca și părinte, ai un avantaj în ziua de astăzi, poți apela cu încredere la echipe specializate ce pot crea o atmosferă de neuitat, atât la zile de naștere, cât și la botezul celui mic.

Ursitoare clasice și mascote la botez!

Ursitoarele sunt prezente mai mereu la petrecerea de botez ale celui mic, se află acolo pentru a vesti bucuria și bogăția copilului. Se consideră că prezența ursitoarelor la un asemenea eveniment aduce numai bucurie și voioșie, cei mici vor fi atrași de spectacolul pe care îl vor vedea la petrecerea de botez.

De asemenea, părinții pot apela și la mascote pentru botezul celui mic, care vor crea o atmosferă jucăușă, cât și pentru invitații care au venit alături cu copiii lor. Dacă vrei să afli mai multe citeste si articolul de aici.

Locuiești în București și nu știi unde poți găsi animatori perfecți pentru petrecerea celui mic?

În București îi poți găsi echipa celor de la Paradisul Personajelor ce va fi mereu prezentă pentru a crea o atmosferă de neuitat, atât la zile de naștere, cât și la petrecerile de botez ale celui mic. Mascotele sunt din ce în ce mai des prezente la zilele de naștere, cei mici sunt încântați de prezența lui Mickey, a Buburuzei, a lui motan Noir sau chiar a prințeselor Disney. Dacă ai un băiat ce îl îndrăgește pe Batman sau pe Hulk îi poți face o surpriză și să-i aduci pe aceștia la ziua sa de naștere.

Distracția celor mici va deveni și o bucurie pentru tine ca și părinte, că ai putut crea ceva magic și inedit copilului tău.

Atmosfera creată de ursitoare și mascote!

Ursitoarele și mascotele creează o atmosferă de  neuitat, de care îți vei aminti și peste câțiva ani. Ursitoarele tradiționale vor face ca momentul să fie mult mai emoționant și rustic, acestea te vor trimite cu gândul la copilăria ta și cum era să participi la un botez în trecut. Tradiția se va pierde greu, rămâne doar la latitudinea noastră de părinți să le insuflăm și celor mici obiceiurile vechi pentru a le duce și ei mai departe.

Ursitoarele simple sunt mai moderne, renunță la rochiile tradiționale și se transformă în zâne fermecate. Ele vestesc bucuria și vor face ca botezul celui mic să fie rupt dintr-o carte de povești. Atmosfera fermecată îi va bucura pe invitați, de la cei mari pană la cei mici, ce vor fi cu totul absorbiți de spectacolul creat.

Mascotele vor fi mereu unele dintre piesele centrale de la o petrecere de copii, vor crea activități, dansuri și jocuri amuzante pentru cei mici. Cum ar fi dacă Batman se va juca de-a v-ați ascunselea cu cei mici sau Elsa, Anna și Olaf vor cânta cu aceștia piesele pe care le cunoaște toată lumea din Frozen? Momentele acestea vor deveni din ce în ce mai încântătoare, atmosfera creată te va transpune într-o lume nouă și jucăușă.

Contact:

0726 340 390

contact@paradisulpersonajelor.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.