Descopera gama de lampi bactericide de la Precisa

Precisa este un magazin online de care sunt interesati cei care lucreaza in laboratoare diverse. Poti gasi aici dispozitive si aparatura specifica pentru diverse testari. Chiar si mobilier special creat pentru un laborator poti gasi aici. Orice testare medicala trebuie realizata in conditii perfecte, in medii ferite de virusuri si bacterii.

Trebuie sa ai constant grija de mediul din jurul tau daca lucrezi intr-un laborator. Motiv pentru care la precisa.ro vei gasi aparaturi moderne, tehnologii fel de fel, care sa te ajute sa ai un laborator echipat cu toate cele necesare.

De ce ai nevoie de o lampa bactericida

In gama de produse de la Precisa se enumera si categoria cu  lampi bactericide. Acestea pot fi foarte utile si chiar necesare pentru un laborator. Asta pentru ca o lampa bactericida emite raze ultraviolete. Astfel poate distruge virusuri si bacterii de pe diverse suprafete.

Avand in vedere ca mediul din laborator trebuie sa fie cat mai curat, cu siguranta un astfel de produs va fi util. Aceste raze nu afecteaza negativ oamenii pentru ca sunt emise in mod controlat. Motiv pentru care poate fi util si intr-o casa un astfel de dispozitiv. La Precisa produsele sunt exclusiv pentru laboratoare si centre medicale.

Aceste lampi nu consuma multa energie si pot fi pozitionate oriunde in laborator, destul de usor. Asta pentru ca sunt destul de usoare si le poti aseza pe stativele special create.

Precisa – un e-shop cu o gama variata de produse pentru laboratoare

Avand in vedere ca orice laborator, fie el de testare a apei sau de analize de sange sau orice altceva trebuie sa fie in perfecta stare de functionare si trebuie sa dispuna de diverse tipuri de aparaturi, Precisa poate avea solutia.

Poti gasi aici tot ceea ce ai nevoie. Printre acestea vei regasi si modele de autoclav. Sterilizarea ustensilelor este esentiala, motiv pentru care cu siguranta ai nevoie de fel si fel de aparaturi in acest sens. Avand in vedere ca acum au aparut autoclavele, care sunt mult mai utile si care actioneaza in timp mai scurt, cu siguranta vor fi de folos.

Sterilizarea se realizeaza cu aburi in cazul autoclavelor, nu pe aerul fierbinte ca pana acum. Acesta este motivul pentru care actioneaza mult mai repede si este chiar mai utila.

Acceseaza site-ul si descopera toate categoriile de produse. Poti oricand sa contactezi reprezentantii pentru a cere o cotatie de pret.

Contact:

SIBIU: 0731 333 834

IASI: +40 232 256 250 ; +40 731 333 830

SLATINA: +40 731 333 835

office@precisa.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.