De ce sa incerci yoga

yogaIn aceste zile, yoga are o reputatie ca si cum ar fi un lucru destul de nou si necunoscut de noi. Stii tu, noua tendinta in sanatate pe care toata lumea pare sa o faca acum. Insa, primul lucru adevarat la yoga este ca acest tip de sport nu este nimic nou- se afla in activitatea oamenilor inca de acum cateva sute de ani in urma, insa a devenit extrem de popular in ultimul deceniu, pe masura ce miscarea de sanatate a luat amploare.

Inainte ca yoga sa fie extrem de populara, aceasta activitate a fost perceputa, in general, ca una tipica pentru hippioti si care cerea in desfasurarea activitatii sale un consum de droguri halucinogene alaturi de o stare de spirit mereu visatoare. Indiferent de conceptiile care au vehiculat in jurul termenului de yoga, aceasta activitate a devenit extrem de populara pe scena sanatatii mondiale si nu da semne ca ar pleca foarte curand. Astfel, yoga devine o activitate accesibila oricarui isi doreste sa isi mentina o minte si un corp sanatos.

Beneficii yoga

Yoga se defineste prin gasirea echilibrului, a centrului personal, indiferent de metoda pe care o persoana o adopta pentru a ajunge la o stare de sanatate echilibrata. In cazul in care gasirea balantei se traduce cu intarzierea cu cinci minute in fiecare zi la munca din cauza ca ti-ai facut exercitiile de dimineata, inseamna ca esti un om care se simte minunat.

Daca gasirea echilibrului inseamna calatoria pana in Thailanda si un yogin mai batran care sa te antreneze, atunci fa acest lucru. Lucrul interesant la yoga este ca te invata sa iti cunosti trupul, sa te cunosti pe tine insuti si sa realizezi ca echilibrul in viata este important. Yoga imbunatateste tonusul muscular, flexibilitatea si echilibrul, contribuind la combaterea stresului si la eliberarea tensiunilor acumulate in interior.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.