Curs de limba engleza online de la Docentisimo

In ziua de azi, limba engleza a ajuns sa fie o limba de mare circulatie pe tot globul. Efectiv pe oriunde am merge intalnim vorbitori ai acestei limbi. Cuvinte din limba engleza au ajuns sa fie extrem de uzuale in limbajul nostru de zi cu zi. In fiecare domeniu de activitate este prezenta si de cele mai multe ori preferam unele cuvinte englezesti in locul celor autohtone.

Invatarea limbii engleze a devenit astfel o necesitate. Si cum sa o stapanim mai bine decat incepand sa o studiem inca de mici? La momentul actual, copiii au acces la tehnologia moderna si in acest fel ajung sa deprinda unele cuvinte in limba engleza si chiar sa le deduca sensul acestora doar vizionand spre exemplu un desen animat sau un cantec pe canalul Youtube.

Desi pentru un parinte este imbucuratoare situatia in care copilul incepe sa foloseasca unele cuvinte englezesti, este nevoie de mai mult de atat pentru ca acesta sa o stapaneasca.

Totul este mai simplu la Docentisimo

In acest sens, Docentisimo Educational Centre poate fi solutia optima pentru parintii ce isi doresc sa inscrie copiii la cursuri de limba engleza.

In contextul actual al pandemiei, recomandarea este ca aceste cursuri sa se desfasoare in mediul virtual. Si acest lucru este posibil la Docentisimo. Copiii nu au nevoie decat de un laptop, calculator sau tableta, o incapere unde sa poata parcurge in liniste cursul si o dorinta arzatoare de a acumula noi si noi cunostinte de limba engleza. Este atat de simplu!

Inainte de a incepe cursul, fiecare copil are parte de o evaluare pentru a se stabili exact nivelul de cunostinte la care se afla. In functie de rezultat, copiii sunt repartizati pe grupe de maxim 6 cursanti. Se tine cont si de varsta acestora si de capacitatea aferenta varstei de a asimila anumite cunostinte.

Numarul mic de cursanti din fiecare grupa este esential pentru ca profesorii sa se poata ocupa in detaliu de fiecare copil in parte. In acest fel se poate lucra in functie de nivelul la care se afla acesta.

Cursurile online de limba engleza de la Docentisimo se desfasoara pe intreg parcursul anului scolar, incepand cu luna septembrie si pana in luna iunie. Vacantele scolare sunt respectate si in cadrul cursurilor online.

Avantajele sunt multiple si le amintim cateva dintre acestea: o echipa de profesori cu experienta in domeniu, program flexibil, metode inovative si interactive de predare, suporturile de curs provin de la edituri de prestigiu, este evaluat progresul copilului la fiecare final de curs.

Pentru mai multe informatii in legatura cu modul de desfasurare al cursurilor online de limba engleza din cadrul Docentisimo Educational Centre, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.