Cum sa te relaxezi acasa in doi

Probabil ca multi dintre noi ne gandim la fel si fel de metode ca sa spunem stop plictiselii, astfel incat optam de la plimbari in aer liber si pana la filmele romantice, care ne fura unele din cele mai sincere lacrimi. V-ati gandit vreodata cat de distractiv si de romantic poate fi un masaj in cuplu in propriul vostru dormitor?

Pentru cei care inca nu au incercat acest lucru, ii sfatuim sa o faca, pentru ca un masaj in cuplu are unele dintre cele mai benefice efecte, incat da frau imaginatiei si te poarta pe cele mai inalte culmi ale nebuniei, incat poti sa aplici diferite tehnici de masaj, de la cele japoneze si pana la cele tailandeze.

Incepe cu o baie cu spuma in doi, intr-un cadru intim si romantic unde lumina difuza si neclara a lumanarilor parfumate cauzeaza unele dintre cele mai placute senzatii ale trupului si spiritului, incat nici unul din voi nu isi va permite luxul de a refuza un moment de rasfat.

Poti incepe cu un ulei de masaj intreg ritualul, astfel incat ai grija ca pielea sa fie putin umeda dupa dus, pentru a facilita patrunderea acestuia in piele si pentru a permite muschilor sa se relaxeze si sa scape de disconfortul zilnic. Nu uita ca unele parti ale corpului necesita mai multa ingrijire, precum tamplele, spatele, genunchii si chiar talpile. Masajul talpilor trebuie realizat indelung, dar nu mult, pentru a nu produce somnolenta, deoarece in talpa se spune ca se afla centri nervosi ai tuturor organelor.

Odata masat partenerul, este bine sa faceti schimb, incat in cadrul unei ore de masaj sa fiti in ambele posturi si sa mergeti pe principiul „domina ca sa fii dominat”. Cu siguranta ca relatia dintre voi va fi mai stransa si mai apreciata din toate punctele de vedere, pentru ca i-ai acordat o atentie deosebita momentului de cuplu si ai alungat plictiseala.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.