Cum sa scapam de matreata

Matreata este una dintre cele mai intalnite afectiuni ale parului si frumusetii lui. Fara nicio indoiala un par nu poate avea un aspect frumos daca scapul nu este sanatos. Din aceste motive trebuie sa avem grija ca scalpul sa fie cat mai hidratat pentru ca parul sa aiba un apect frumos, lucios si sanatos.

De regula, oamenii folosesc foarte multe lucruri si foarte multe produse cosmetice doar pentru a scapa de matreata. Putini dintre ei sunt constienti de faptul folosirea multor produse de cosmetica nu fac decat sa agraveze problema matretii.

Cel mai sanatos si cel mai eficient este sa apelm la tot felul de lucruri si remedii naturiste. Iata ce poti sa faci:

Infuzie cu urzici

Un alt tratament naturist hranitor care combate matreata consta in efectuarea infuziilor cu urzici.
Acest tratament se recomanda la trei zile. Infuzia de realizeaza punand in apa fierbinte – un litru – un pumn de urzici uscate. Daca aveti urzici proaspete se recomanda sa le fierbeti 5 minute. Adaugati zeama de la o jumatate de lamaie, apoi clatiti parul dupa spalare cu aceasta infuzie. Nu clatiti cu apa dupa utilizarea infiziei.

Masaj capilar cu ulei de ricin si zeama de lamaie

Se recomanda o data la trei zile folositea unui tampon imbibat intr-un amestec de o lingura ulei de ricin si zeama de la o jumatate de lamaie – se maseaza scalpul cu tamponul imbibat in amestecul uleios.
Se lasa amestecul sa actioneze pana dimineata, apoi se curata parul cu sampon.

Este foarte important ca organismul sa fie hidratat in cazul in care va doriti sa aveti un scalp si un par minunat. Asa cum stiti probabil, sanatatea interiora se cunoaste la exterior. Asadar, daca va doriti sa aratati cat mai bine si sa aveti un par sanatos cu aspect placut trebuie sa faceti astfel incat sa va ingrijiti atat parul cat si organismul.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.