Cum sa cumperi criptomoneda Uniswap (UNI) in doar 3 pasi simpli si fara comision!

Uniswap (UNI) este o moneda descentralizata, una destul de cunoscuta in domeniu, find creata in anul 2018. Utilizeaza tehnologia blockchain, iar tu probabil stii aceste lucruri, din dorinta ta de  achizitionare a mobedei Uniswap (UNI).

De ce sa cumperi Uniswap (UNI)?

  • Usor de transferat.
  • Texe scazute. 
  • O alternativa moderna a monedei traditionale.
  • Valoarea sa creste tot mai mult.

Uniswap (UNI) este tipul de moneda in care ar investi fiecare persoana. Dorinta tot mai mare de achizitionare s-a raspandit rapid si este o noua metoda de plata.

Ca oricare alta criptomoneda,Uniswap (UNI) are si factori de risc. Este insa o moneda tot mai apreciat pentru  a investi in ea. De la aparitia acesteia, valorile fiecare criptomonede Uniswap (UNI)  a crescut tot mai mult.

Cum sa cumperi criptomoneda Uniswap (UNI) in doar trei pasi simpli si cu zero comision

Este necesar sa cautati platforma potrivita pentru tranzactionare. Exista multe optiuni, fiecare dintre aceste iti ofera avantaje sau conditii. Una dintre platformele de achizitionare de top este eToro pe care de altfel noi ti-o si recomandam. De ce iti facem aceasta recomandare? Platforma eToro are un numar de peste 25 de milioane de investitori, 30 de milioane de investitor la nivel global si peste 3000 de companii de unde poti achizitiona actiuni. Printre acestea se regasesc si criptomonede, EFT-uri, indici de valuta sau multe alte marfuri.

Este simplu sa cumperi criptomonede prin platforma eToro, iata cum poti face acest lucru prin trei pasi simpli:

  1. Creeaza un cont pe platforma eToro

Odata ce ati accesat platforma iti vei crea contul, completand doar un formular clasic.

  1. Depune suma in cont

Odata cu crearea contului pe platforma, trebuie sa iti depui in cont suma pe care o vei investi. Suma minima in Romania este de 1000 USD.

     3. Cumpara Uniswap (UNI)

Contul creat si alimentat cu suma poti sa achizitionezi criptomoneda Uniswap (UNI)

Avantajele de tranzactionare pe platforma eToro!

Platforma eToro este cunoscut pentru tranzactionarea si avantajele pe trebuie sa le ai in vedere. Nu exista taxe ascunse. Vei avea comision zero si pentru schimb sau alte tranzactii.

Daca inca nu esti sigur in vederea tranzactionarii pe acesta platforma, testeaz-o. Poti sa faci acest lucru, prin intermediul unui cont demo, avand acces la date reale, dar fara a fi la propriu parte din acesta. In plus, eToro este mai mult de o platforma de tranzactionare. Este o comunitate de unde vei invata mai multe despre domeniu. Vei intra intr-o comunitate care te va invata nenumarate detalii despre acest domeniu.

Academia eToro te va ajuta sa te initiezi in domeniul. Ai acces gratuit la ea. Prin intermediul contului demo, vei avea si un sold virtual de 100 000 USD, pentru a-ti testa abilitatile si strategiile pe care le ai. 

Chiar daca esti la inceput de drum. Vei ramane incantat de simplitatea procesului de achizitionare a criptomonedei Uniswap (UNI).

Concluzie

Chiar daca esti incepator, este posibil sa intampini unele dificultati pana te vei acomoda cu platforma. Prin intermediul acesteia vei dobandi noi cunostinte, iar ulterior si cu trecerea timpului vei fi tot mai experimentat in domeniul achizitionarii criptomonedelor.

Tine cont de modul de evolutie a acestei monede si cu siguranta nu vei ramane dezamagit de valoare pe care o are.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.