Cum poti sa iti imbunatatesti viata cu ajutorul unui termostat inteligent?

Cu totii cautam sa traim intr-o stare si un mediu cat mai confortabil posibil, in care totul sa fie usor si noi sa nu depunem prea mult efort. Atunci cand vine vorba de sursa de caldura atat cea care incalzeste casa, cat si folosirea apei calde in scopuri necesare intr-o gospodarie, nu avem intotdeauna randamente exceptionale, chiar daca detin o sursa care poate sa produca pentru casa caldura. Ma refer la o centrala fie ea electrica, pe lemne, pe gaz sau alte tipuri de combustibil.

Pentru a avea un randament mai bun iti recomand sa iti achizitionezi un termostat Salus iT500 2019. De ce acest model? Ei bine o sa iti prezint in randurile de mai jos de ce un termostat inteligent poate fi o investitie destul de buna pentru locuinta ta si de asemena confortul tau si al familiei:

Crearea programului tau personal – un termostat Salus iT500 2019 ofera un plus fata de restul termostatelor deoarece este unul inteligent care iti va permite sa iti faci propriul tau program de reglare a temperaturii in locuinta ta. Comandarea acestui produs poate fi facuta si online accesand site-ul saluscontrols.ro.

Exista si programe deja prestabilite – acestea sunt create in urma experimentarii, pentru a observa care programe sunt potrivite pentru a mentine temperatura potrivita atat pe timp de noapte, cat si pe timp de zi.

Care sunt caracteristicile unui termostat Salus iT500 2019?

  1. Utilizarea unei aplicatii pentru controlarea termostatului – Poti cu ajutorul unei aplicatii sa iti folosesti oriunde in casa termostatul inteligent, exista tutoriale care iti explica cum sa instalezi aceasta aplicatie si sa o conectezi la dispozitivul pe care l-ai achizitionat. In cazul in care nu reusiti sa iti instalezi aplicatia pe smartphone-ul tau nu trebuie sa te ingrijorezi, vei gasi ajutor pe pagina de unde ai comanda produsul. Daca ai reusit totusi sa o faci, vei gasi mai multe instructiuni si tutoriale si despre cum sa o folosesti. Nu este complicat deloc.
  2. Poti alege sa iti creezi programul tau sau sa alegi unul prestabilit – in cazul in care locuiesti singur si ai un program fix de ore de munca, atunci poti sa iti stabilesti un program in care sa consumi mai putina energie si combustibil in perioada in care esti plecat sau chiar si pe timpul noptii. Iar atunci cand te intorci acasa temperatura va fi potrivita pentru ca tu sa nu trebuiasca sa astepti sa se incalzeasca in casa, eventual inca cu geaca pe tine.
  3. Stabilirea unui program si pentru folosirea de apa calda – probabil atunci cand te intorci acasa vei vrea sa faci un dus sau o baie fierbinte in care sa te relaxezi, mai ales daca esti sportiv si mergi la sala sau iesi la alergat. Acest termostat are posibilitatea de a programa apa calda cu 3 porniri si opriri si ii poate oferi un boost de pana la 3 ore. Insa se pot face modificari si la setarea apei calde in functie de propriile tale preferinte.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.