Cum mobilezi holul, practic si modern

De obicei, holul este un spatiu restrans, nu foarte generos. Totusi are nevoie de cateva piese de mobilier, din ratiuni practice. Ce alegi nu ar trebui sa aglomereze prea mult zona, sa fie practic, compact si sa rezume stilul si designul de interior al intregii locuinte. Cum faci asta?

Opteaza pentru mobilierul la comanda

Chiar daca primul gand ar fi cel ca mobilierul la comanda este mai scump, de fapt esti mai castigat cu o astfel de alegere. Asta pentru ca mobila o poti comanda in functie de preferinte; poti alege toate detaliile, de la materialul folosit, la finisaje, culori. Dimensiunile vor tine cont de spatiul in care decizi amplasarea, indiferent cat de ciudata sau atipica este arhitectura locului. Altfel spus, vei putea opta pentru mobila care se incadreaza perfect si exploreaza tot spatiul, pentru a maximiza potentialul locului.

O recomandare este Prodesignart. Pentru cei din Bucuresti transportul si montajul sunt servicii gratuite. Poti comanda indiferent de zona ta, iar cu statut de client la ei vei avea parte de proiectare 3D a mobilei dorite, serviciu gratuit.

Ce mobilier alegi pentru hol

Holurile sunt in general preferate a fi mobilate cat mai simplist si compact cu putinta. Pot fi preferate corpuri de mobilier de tip pantofar, cuier, eventual un dulap si/sau bancuta pentru a fi mai practic si comod. Seturile de mobila pentru hol pot fi in combinatia dorita, cu dulapuri compartimentate divers.

Una din recomandari este de a miza pe oglinzi. Acestea maresc vizual spatiul astfel ca sunt elemente practice. In plus, dau o nota de eleganta. Poate fi vorba de un cuier sau dulap, cu oglinda inclusa.

In loc de pantofar, ca element separat, poate fi o alegere mai buna dulapul cu spatii bine compartimentate si cu suprafata de sezut, tip bancuta. Este stilul Dalia in colectia de la Pro Design Art.

O alta idee practica este de a nu opta pentru un set compact de mobila. Minimalism la cote inalte am putea spune si in acest sens – te poti inspira din setul Record de la Pro Design Art.

Nu stii ce sa alegi? Cere sfatul de specialitate. In cadrul paginii mai sus mentionate vei gasi un univers al mobilei la comanda. Colaborarea cu ei iti aduce avantaje multiple, printre care si consilierea profi, a unui designer de asemenea.

Desi pare ca holul este doar spatiul ce face trecerea spre camerele casei tale, aceasta zona de acces este primul impact asupra locuintei. Defineste holul cu mult bun gust.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.