Cum ar arata inventiile viitorului?

Oamenii cauta sa evolueze mereu, incercand sa ghiceasca cum ar arata viitorul generatiilor care vor urma. Romanul lui George Orwell din 1984 a portretizat un viitor distopic, in timp ce filmul Back to the Future a creat o fantezie mult mai ideala. Cu toate acestea, in ambele cazuri au existat idei care nu au prins niciodata, dar care ar fi destul de cool. In ultima perioada se discuta din ce in ce mai mult despre masinile autonome- care ar putea sa devina una din cele mai mari inventii ale viitorului nostru- insa nu suntem siguri daca acestea vor fi si necesare vietii noastre de zi cu zi. Avand toate aceste lucruri in minte, sunt inventiile din trecut un fel de previziuni ale viitorului? Ne dorim ca acestea sa devina lucruri comune pe care sa le folosim in fiecare zi?

Inventiile viitorului

Masina de facut micul dejun. A te trezi de dimineata pentru a-ti face micul dejun poate fi o problema destul de dificila daca iubesti somnul, iar din aceasta cauza cei mai multi dintre noi prefera sa manance ceva nesanatos si in fuga, doar pentru a mai dormi 5 minute in plus. Imagineaza-ti ca ar exista o masina de facut micul dejun, iar tot ceea ce ai avea tu de facut este sa mananci. Nu ar fi destul de cool un astfel de aparat?

Wonka Vision. Exista companii care cauta noi modalitati de a folosi publicitatea pentru a atrage cat mai multi clienti, asa ca e pacat ca tehnologia nu a dat roade si in cazul lui Willy Wonka. Daca ar fi dat rezultate, companiile ar fi reusit sa livreze bunurile tale direct prin intermediul televizorului, astfel ca am fi capabili sa ne cumparam lucrurile direct de sub nasul nostru. Nu spun ca nu ar exista astfel de modalitati, cum ar fi teleshopping, insa ai de asteptat cateva zile pana ajunge comanda la tine. Cat de tare ar fi sa apesi de un buton si ceea ce-ti doresti sa apara in fata ta?

Telecomanda universala. Este posibil sa avem o telecomanda care sa controleze absolut totul, de la TV, la lumina, muzica si chiar inchiderea jaluzelelor. Cu toate acestea, nicio telecomanda nu ajunge la nivelul acelei prezentate in filmul Click. Din punct de vedere realist, a avea o telecomanda care sa controleze orice aspect al vietii tale cu numai o atingere de buton ar putea fi o inventie a viitorului indepartat, insa ar fi extrem de utila.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.