Cum ajută articolele în presă promovarea unui business – citește și acest articol

Incontestabil, online-ul a devenit un instrument de marketing. Să nu subestimăm puterea online-ului. Doar luând în considerare ce amploare au luat rețelele sociale și cât de ușor și rapid este transmisă informația în online, ne dăm  seama că promovarea are toate șansele să fie mai eficientă astfel.

Articolele în presă sunt la mare căutare. Cum vă ajută acestea să vă promovați, ce implică și cine vă poate ajuta descoperiți în rândurile ce urmează. Citeste si acest articol pentru detalii complete.

Site-ul, destinația clienților. Cum promovați însă această destinație?

Nu este de ajuns să aveți un site. Acesta este sumarul prezentării unui business, însă nu este de ajuns pentru a face față competiției nișei. Promovarea pe care orice business o poate avea se referă la publicarea în presa locală și nu numai a unor articole specifice. Presa devine și ea un instrument cu puternic impact într-o campanie de promovare.

Iată de ce merită să investiți în articole în presă:

  • Pot fi anunțate ultimele noutăți cu privire la activitatea pe care o desfășurați.
  • Clădiți încredere în brandul dumneavoastră.
  • Prezentați publicului conținut adaptat pentru a face cunoscute valorile și standardele după care funcționează business-ul.
  • Prezentați serviciile/produsele.

Articolele în presă sunt o modalitate eficientă de promovare. Și mai mult decât expunere a brandului, pot fi parte din strategia de promovare prin seo.

Trusturi de încredere care vă recomandă

Articolele postate în diferite trusturi aduc de partea unui brand un plus de notorietate. Această asociere aduce avantaje pentru brand și business și, în plus, contribuie la creșterea în topul rezultatelor în motorul de căutare. Înseamnă șansa de a ajunge cu o informație la publicul țintă mai vast, implicit creșterea traficului pe site.

Desigur că nici alegerea trustului nu este la întâmplare. Agențiile de marketing digital își selectează cu atenție și pe baza unei strategii colaborările cu trusturile de presă. Asta pentru că este necesară postarea materialelor redactate pe un trust de presă relevant pentru un domeniu, iar conținutul va fi adaptat destinației de publicare. Un complex de aspecte care încurajează astfel ideea de a găsi o agenție cu experiență cu care să colaborați pentru acest serviciu.

eAdvertising pavează drumul spre succes

eAdvertising, agenție de digital marketing și cu experiență în domeniul SEO, este un nume de reper în această nișă. Pentru cei interesați pune la dispoziție pachete de servicii de promovare SEO adaptate nișei și bugetului. De asemenea, pot fi solicitate articole în presă redactate și publicate. Colaborând cu peste 500 de trusturi, agenția vă poate pune la dispoziție unele dintre cele mai relevante opțiuni pentru nișa de activitate.

Promovarea în zilele noastre este singura șansă de a fi prezent în lista competitorilor. Concurența este acerbă și în mediul online, așadar este apreciat orice atu. Asul din mânecă poate fi colaborarea cu o agenție precum eAdvertising. Descoperiți mai multe despre trusturile de presă recomandate, prețuri și nu numai din pagina oficială sau luând legătura cu un consultant.

Contact:

+4 0743 243 306

vanzari@e-advertising.co

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.