Continut Halo pentru Minecraft

maxresdefaultDetaliile nu sunt prea clare in acest moment, dar Microsoft a confirmat ca va aparea continut Halo pentru Minecraft. Versiunea de Xbox 360 al lui Minecraft a vazut pachete in trecut care introduceau continut din alte titluri, incluzand Mass Effect si Skyrim, in jocul de constructie sandbox al celor de la Mojang. Continutul includea noi coloane sonore, meniuri, lumi, skin-uri de personaje, de asemenea si obiecte actualizate.

Bazat pe un singur screenshot distribuit cu anuntul de astazi, se pare ca acelasi tip de continut va fi inclus atunci cand se va facea trecerea de la Halo la Minecraft. Putem vedea un jucator folosind skin-ul lui Master Chief si tinand in mana a ceea ce arata la fel ca un Needler, ecrane de computere construite inauntrul unei structuri, si parte a unui inel Halo extinzandu-se in cer.

Phil Spencer de la Microsoft, a anuntat luna trecuta ca salvarile de la editia de Xbox 360 din Minecraft, vor fi transferate pe editia de Xbox One a jocului, ce inca nu este disponibila. In martie, Spencer a spus ca versiunea next gen a fost aproape sa fie completa, si saptamana asta a spus ca o data de lansare a fost aproape sa fie finalizata. Daca DLC-ul, incluzand acest nou continut Halo, va fi disponibil pentru Xbox One Edition dar inca nu a fost anuntat.

Minecraft s-a vandut remarcabil de bine pe toate platformele pe care a aparut, intrecand 12 milioane de vanzari pe Xbox 360 si 15 milioane pe PC. Mai mult de 1 milion de copii au fost vandute pe Playstation 3 in timpul primei luni de disponibilitate, si 21 de milioane de copii au fost vandute pe iOS si Android. Vanzarile totale ale jocului va creste si mai tare, mai tarziu anul acesta, cu versiunile de PS4 si Vita programate pentru a fi lansate in septembrie.

Se pare ca Minecraft va continua sa faca furori ceva timp.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.