Concepte de gadget-uri bio

Lumea a inceput sa adopte din ce in ce mai multe lucruri care vin insotite de eticheta „eco”, asa ca nici tehnologia nu se lasa mai prejos si adopta concepte de gadget-uri si dispozitive ecologice. Cu siguranta ti-ai dori ca astfel de device-uri ecologice sa existe, si chiar speram sa depaseasca stadiul de concept si chiar sa devina o realitate.

Telefoane ecologice

Telefon alimentat cu energie solara. Designerii de telefoane mobile devin din ce in ce mai ciudati, insa aici e vorba despre alt lucru. Acest telefon a fost inspirat de catre fotosinteza, iar de aceea poarta si numele de „leaf phone”. Telefonul se poarta la incheietura mainii si este alimentat cu energie solara- de asemenea, se poate incarca si la curent, in caz ca ramai fara baterie peste noapte. Leaf Phone este, cu siguranta, fashion si este si functional, insa nu trebuie sa uitam ca principalul obiectiv al dezvoltatorilor este acela de a aminti oamenilor ca trebuie sa adopte metode eficiente de incarcare energetica.

Telefonul care se invarte pe deget- acesta ar deveni primul telefon mobil mecanic, care se incarca prin rotirea pe deget. Ar putea fi distractiv pentru o vreme, dar la un moment dat ar putea interveni sentimentul de plictiseala- sa nu uitam ca e putin ciudat sa iti pui telefonul pe deget si sa incepi sa il invarti.

Telefonul biodegradabil- Acest telefon a fost creat pentru a avea o speranta de viata destul de mica- aproape un an. Telefonul are un aspect ierbos si se va dizolva incet, astfel ca in cele din urma utilizatorul va ramane doar cu ecranul si tastatura- care sunt facute din plastic. Singurul dezavantaj al acestui telefon ar fi vremea ploioasa.

Mobile Script Phone- un concept de telefon uimitor: consta din doua ecrane principale- unul normal si unul flexibil. Acest telefon are toate caracteristicile unui telefon modern din ziua de azi- acces la internet, jocuri sau documente. De asemenea, acest telefon nu are nevoie de a fi incarcat, deoarece converteste lumina solara in energie.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.