Comunitatea face legea in Natural Selection 2

Unknown WorldsUnknown Worlds a oferit cheile pentru Natural Selection 2 comunitatii, asa ca se poate concentra pe jocul ce umreaza sa apara Subnautica.

Unknown Worlds a facut o treaba nemaipomenita cu suportul de dinaintea lansarii pentru Natural Selection 2, lansand cateva patch-uri cu continut major gratuite, pe care majoritatea alte companii ar lua undeva de la 10 pana la 20 de dolari pe fiecare. Din pacate, este o echipa destul de mica, si cu productia lui Subnautica, jocul open-world ce include explorarea de sub apa si constructie, pur si simplu nu are timp sa fie la zi cu update-urile Natural Selection 2.

Cu toate acestea, decat sa permita jocului sa cada in obscuritate, Unknown Worlds a oferit cheile unei echipe de productie a comunitatii, numindu-se ca si NS2CDT, consistand din 14 jucatori de Natural Selection 2 din jurul lumii.

Intr-un post de pe forum, NS2CDT au anuntat, ca acum cu binecuvantarea celor de la Unknown World, ei ca si comunitate pot realiza patch-ul 266. Acestia cu speranta vor incepe sa incorporeze cea mai buna comunitate pe care o are de oferit, cum ar fi rezolvarea bugurilor si caracteristici populare, cu mai multe idei pentru viitor.

Pentru jucatorii de zi cu zi, ei acum se pot linisti, stiind ca dezvoltarea din viitor NS2, va fi in mainile unei echipe de jucatori experimentati NS2 exact ca ei, ce isi doresc doar sa vada ca Natural Selection 2 devine mai mare si mai bun ca niciodata. Exista potential pentru mai bun, dar au mai multe pachete ce sunt pe drum. In timp ce aceste lucruri dureaza pentru a fi implementate si pentru a creste, acestia planuiesc sa fie foarte deschisi cu ceea la care lucreaza. La urma urmei este realizat de comunitate, pentru comunitate.

In lumea producatorilor si publisherilor isi pastreaza jocurile sub supraveghere, cu modurile realizate de utilizatori si hartile devenind incet un lucru din trecut.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.