Chitara, pasiunea mea

Exista foarte multe persoane care iubesc muzica. De fapt, cu totii avem un hobby. Unora ne place sa cantam, altora sa costruiasca obiecte hand made, in timp ce altii adora sa calatoreasca. Astazi voi scrie motivele pentru care chitara a devenit parte din mine.

Aveam in jur de 10 ani in momentul in care o cunostinta mi-a sugerat sa ascult o formatie de muzica rock, mai exact formatia cu numele Guns n’Roses. Am vazut cateva videoclipuri si mi-am dat seama ca imi place mult ceea ce aud. In plus, concertele lor live erau adevarate momente de eroism pentru mine. Eram convins ca sentimentele pe care le traiau in momentele concertelor erau mai mult decat marete. Membrii formatiei aveau atitudini extrem de interesante. In plus, ceea ce reuseau sa faca cu chitara era cu adevarat fascinant.

Am decis sa incerc sa invat sa cant la chitara. I-am rugat pe parintii mei sa imi cumpere o chitara electrica incepatori. Parintii mei m-au sustinut si s-au interesat de un profesionist care avea sa imi predea cateva ore in care sa invat anumite detalii legate de chitara. Nu pot sa spun ca profesorii mei m-au invatat sa cant la chitara, insa in mod cert au avut o contributie uriasa la pasiunea mea.

Dupa ce am invatat sa cant la chitara electrica, parintii mei mi-au facut un cadou mult asteptat: o chitara bass.

Experienta m-a invatat ca este o cale lunga de la a face nimic si pana la a face ceva. Am avut nevoie de o motivatie puternica. Apoi, pe langa motivatia puternica de care aveam nevoie, trebuia sa imi doresc cu adevarat sa cant la chitara. De fapt, principala motivatie a fost dorinta mea de a canta si de a ajunge la un moment dat pe scene importante, impartasind pasiunea mea si oamenilor din jurul meu.

Colegii mei din liceu aveau pasiunile lor care se potriveau cu a mea: cantatul. Prietenii mei cantau la diferite intrumente. Am inceput sa ne intalnim sa repetam impreuna si sa cantam cover-uri dupa diferite piese celebre. Asa am ajuns sa ne infiintam propria formatie, iar acum destindem atmosfera la un restaurant in fiecare seara. Suntem multumiti cu ceea ce am realizat pana in prezent si suntem convinsi ca la un moment dat vom fi recunoscuti pentru melodiile proprii.

Asadar, principalul aspect care te convinge sa faci ceva este motivatia. Daca vei crede in visul tau, cu siguranta vei reusi.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.