Cei mai bogati oameni din industria tehnologica

Perioadele diferite de evolutie specifice fiecarei ere au pavat calea industriilor actuale, astfel ca, in prezent, tehnologia reprezinta cea mai interesanta industrie a secolului XXI si care aduce cel mai mare venit. Oamenii au calatorit lumea in lung si-n lat pentru a gasi aur si pentru a se imbogati, dar se pare ca aceasta practica nu mai reprezinta nimic nou in ziua de azi. Ei bine, exista oameni care au devenit miliardari doar pentru ca au revolutionat industria tehnologica, iar din aceasta cauza se afla si in topul celor mai bogati oameni din lume

Iata care sunt cei mai bogati oameni din industria tech

Bill Gates- Avere estimata la 80,7 miliarde de dolari. Se putea sa fie alt personaj pe primul loc? Numele celui care a fondat Microsoft este ridicol de asemanator cu termenul de „bogatie”. Cu toate ca practicile de afacere din trecut au fost considerate anti-competitive, acestea au ajutat ca Microsoft sa se dezvolte si sa il faca pe Bill Gates unul din cei mai bogati oameni din lume, vreme de 20 de ani. De asemenea, Gates este cunoscut si pentru actele de filantropie care le face, folosindu-si miliardele de dolari in scopuri caritabile. Bill Gates este un idol pentru orice antreprenor tanar care isi doreste sa se dezvolte in industria tech.

Larry Ellison- Avere estimata la 51.6 miliarde de dolari. Intr-o industrie „sexy” cum este si cea tehnologica, unde numele mari sunt destul de cunoscute publicului datorita atentiei din media, Larry Ellison nu este chiar atat de cunoscut. Cu toate acestea, averea de 51.6 miliarde de dolari este extrem de cunoscuta. Ellison este fondatorul companiei tehnologice Oracle, din 1977, si care ar putea sa devina cea mai larg folosita baza de date din lume. Ellison este cel de-al doilea cel mai bogat om din industria tehnologica si cel de-al 5-lea din lume- indiferent de industrie.

Mark Zuckerberg- Avere estimata la 33.2 miliarde de dolari. Fondatorul Facebook este extrem de cunoscut in lumea online, iar acest lucru se datoreaza din cauza ca utilizatorii sunt dependenti de serviciul pe care acesta l-a creat. La numai 30 de ani, Zuckerberg are o avere impresionanta, insa si-a castigat primul milion la varsta de 23 de ani, la putin timp dupa ce a fondat Facebook.

Larry Page- Avere estimata: 31.7 miliarde de dolari. Larry Page este unul din fondatorii Google si joaca un rol important in managementul companiei. Page este actualul CEO al Google si a devenit interesat de tehnologie la o varsta frageda.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.