Ce se petrece cu lumea?

Lumea devine din ce in ce mai nebuna, iar motivele sunt din toate domeniile. Sa incepem cu instabilitatea geopolitica si economica, care este fara precedent in istoria omenirii. Nu numai ca exista razboaie civile in Orientul Mijlociu, Africa sau oriunde altundeva, dar exista si un potential puternic pentru ca un conflict global sa genereze intr-un atac nuclear si aranjamente chimice.

Ca urmare a acestor razboaie, milioane de oameni sunt alungati din casele lor si fug in state care se lupta deja cu economia. Exista, de asemenea, razboaie ale „valutei”. Razboaie comerciale, razboaie religioase. Un razboi intre bine si rau, si nu e vorba numai de lumea exterioara- astfel de conflicte pot sa se petreaca si in interiorul mintii noastre. Creierele celor care se afla la putere politica sunt spalate de catre cei care se afla in umbra lor, iar ca si rezultat, se perpetueaza un sistem toxic, astfel ca nu reusesc sa caute solutii alternative care sa curete mizeria sistemica in care traim astazi. Nu numai ca sunt incompetenti la locul de munca pe care il au, acestia nu au o viziune asupra lumii si nici nu stiu cum sa treaca peste aceste vremuri tulburi, astfel incat sa ajungem sa traim intr-o era pacifista.

Banii controleaza politica

Toti oamenii ar trebui sa fie constienti ca politicienii nu mai reprezinta de mult poporul, ei reprezinta banii. Sistemul bancar central de la nivel mondial este detinut „privat” si ar putea fi inlocuit cu un sistem bancar central public care sa functioneze in functie de comunitate. Umanitatea este supusa sclaviei, asa ca trebuie educata sa munceasca pentru bani si atat. Oamenii nu mai privesc in jur, asa ca nu mai observa ca sunt prinsi intr-un sistem creat special pentru a ne face pe noi, oamenii de rand, sa ne supunem.

Din cauza ca nimeni nu ne-a aratat cum sa luptam pentru propria fericire, ajungem sa cheltuim bani pe care nu-i avem pentru a-i multumi pe altii si pentru a trai in functie de dorintele altora.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.