Ce inseamna mariajul la inceput

CasatorieInvata sa inghiti si sa iti ceri scuze

Mi-am invatat lectia prea tarziu la acest capitol. Indiferent de cine incepea o cearta, sa iti ceri scuze este o modalitate grozava de a o sfarsi. Cu siguranta esti destul de insensibil, in timpul unui argument si sa spui lucruri murdare oricum. Dar cand iti ceri scuze, asigura-te ca stii despre ce iti ceri scuze. Sa iti ceri scuze este destul de dificil pentru majoritatea oamenilor, dar daca te intreaba „pentru ce iti ceri scuze?’, nu trebuie sa vrei sa raspunzi cu „pentru ceea ce am facut”, astfel iti asiguri o noapte pe canapea.

Nu fi un zid de caramida intr-o cearta

In timp ce vorbim despre certuri, acest lucru este foarte important, nu sta acolo si nu fa nimic, holbandu-te la spatiu cu o privire morocanoasa. Pentru inceput, o face sa se simta ca si cum nu asculta, si femeile vor sa fie ascultate atunci cand vorbesc. Vrea sa stie daca iti pasa de ceea ce zice. Avand o fata impietrita si stand cu mainile incrucisate va prelungi agonia si va creste tensiunea. Vorbeste, nu tipa, insa doar vorbeste. Te va ajuta foarte mult.

Adu-ti aminte sa-ti faci timp si pentru ea

De indata ce esti casatorit este foarte usor sa uiti de nevoile celuilalt. Facandu-ti timp nu inseamna sa te uiti la un show TV sau un film, stand pe canapea pentru 3 ore, desi uneori acest lucru este frumos, insa nu in fiecare seara. Fa-ti timp pentru intalniri. Acest lucru este foarte important atunci cand ai copii. Te-ai casatori pentru ca ai vrut sa-ti petreci restul vietii tale alaturi de ea. De multe ori intram intr-o rutina de a supravietui zilei de astazi, decat sa traim si sa ne bucuram de fiecare. Ea este cea mai buna prietena a ta, si iubita ta in acelasi timp. Merita atentia ta si vice versa.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.