Ce faci cand afli ca sotul tau iti este infidel

In ziua de astazi chiar si cuplurile pe car ele consideram perfecte si fara nici o problema au inceput sa se desparta. Ne uitam in jur si observam cum divortul este la ordinea zilei si oamenii au inceput din ce in ce mai mult sa se desparta. Care este motivul acestui lucru?

Principalul motiv al divortului este fara absolut nici o indoiala infidelitatea. Oamenii sunt destul de infideli si fac greseli in acest sens. De regula, in momentul in care observi ca partenerul te insala nu mai poti sa ai incredere la fel ca la inceput. Ce trebuie sa facem in momentul in care realizam ca tocmai ne-am casatorit si avem un sot infidel?

Ei bine, probabil ca nu te poti gandi direct la divort  pentru ca nu esti inca in acel pas si probabil ca nici nu esti sigura ca te insala sau nu. Ce trebuie sa faci in acest caz?

In primul rand, este foarte important sa iti imbunatatesti comunicarea pe care o ai cu sotul tau. Incearca sa comunici cat mai mult cu el si sa ii spui ce asteptari ai sau care sunt motivele pentru care banuiesti ca nu iti este fidel.

Este un fapt arhicunoscut ca aceasta trebuie permanent alimentata cu lucruri noi, care trebuie sa fie cele mai potrivite, in functie de partener.

Este foarte important sa intretineti o atmosfera de incredere reciproca ca sa poti sa nu mai ai dubii in privinta partenerului. Foarte multe persoane gresesc si din acest motiv trebuie sa evitati respingerile de natura afectiva si a sentimentelor negative.

Incearca sa eviti indeile si conceptiile despre care stii ca pot crea certuri intre voi. Fa astfel incat sa va intelegeti si nu cauta cearta din diferite motive carte nu au o baza solida.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.