Ce cadouri poti cumpara unui nou nascut

Cand vine vorba de cadouri pentru copii, majoritatea oamenilor merg in magazine specializate si aleg ceva de acolo, precum haine, scutece, sticlute, jucarii si altele. Desi aceste lucruri sunt foarte necesare in cresterea unui copil, sunt multe alte idei de cadouri pentru copii mai originale si unice. O astfel de idee ar fi sa dai cuiva obiecte handmade. Desi confectionarea cadourilor de acest fel este un mare consumator de timp, vei economisi mult si vei avea satisfactia de a darui ceva facut de tine, ce va fi cu siguranta apreciat, atat de parinti cat si de micutul care va primi cadoul. Asa ca daca ai nevoie de cateva de idei de cadouri pentru copii, iata cateva sugestii prezentate in continuare.

Hainutele impletite sunt o buna idee, daca te pricepi la cusut, impletit, brodat, crosetat sau alte activitati de acest gen. Sunt o multitudine de obiecte pe care le poti face pentru copilas, ii poti impleti pulovere, caciulite, pantaloni, paturi si multe altele. Culoarea pe care o vei folosi poate fi in functie de sexul copilului, daca este baietel poti folosi albastru, daca e fetita poti folosi roz.

Poti sa le faci o surpriza parintilor pregatind un tort in forma de scutec, care poate veni insotit de alte cadouri necesare pentru ingrijirea copilului, precum sampon, lotiuni, prafuri, sapunuri. De asemenea poti adauga in cadou si o jucarie de plus, aceasta combinatie avand un impact mult mai puternic.

O alta surpriza poate fi un „buchet de haine”. Prosopele, sosetele, caciulite, palariute, toate aceste accesorii pot fi puse intr-o vaza si aranjate in asa fel incat sa para ca un buchet de flori. Hainutele si celelalte obiecte pot fi multicolore, cele mai mari vor fi in locul florilor mai mari, iar obiectele mai mici in locul florilor mai minuscule. La acest buchet poti sa asezonezi chiar si flori naturale sau artificiale pentru completare.

Un album pentru bebelus este o alta idee excelenta de cadou, unde parintii vor putea pastra toate momentele imortalizate cu cel mai recent membru al familiei. Personalizarea fiecarei pagini face o si mai buna impresie parintilor, si vor adora acest cadou. Nu exista o regula, sau un cadou anume care sa fie considerat cel mai potrivit. Difera de la un caz la altul, trebuie doar sa fii creativ si original si vei gasi ideea cea mai potrivita de cadou pentru copil.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.