Cauți perne confortabile pentru un somn bun? Le găsești la Coneltex

Seara, după o zi extenuantă la locul de muncă sau după o zi cu multe activități, vrem doar să ne retragem în intimitatea noastră pentru a ne odihni. Pentru un somn odihnitor, avem nevoie însă, de așternuturi confortabile. Acest lucru este posibil, doar dacă alegem lenjerii de pat din țesuturi de o calitate înaltă.

Majoritatea știu că bumbacul este unul dintre cele mai bune materiale, doar că la densitatea și greutatea potrivită, este greu de întreținut, atât de spălat în regim casnic, cât și la uscarea acestuia. O alternativă bună, rămâne cea legată de bumbacul în amestec cu finetul sau alte țesuturi.

Coneltex este unul dintre cei mai mari producători locali de pilote și textile – citeste mai multe aici – având o gamă largă de produse pentru toate buzunarele!

 

Pilotele – perfecte indiferent de anotimp

Pilotele de la Coneltex sunt confecționate din mai multe tipuri de țesuturi, cum ar fi: bumbac creponat, microfibră, aloe vera, bumbac neted etc. fiecare fiind ideală pentru fiecare anotimp.

Acestea sunt disponibile în diferite modele și dimensiuni pentru preferințele de somn. De exemplu, pilotele pentru sezonul rece, conțin o umplutură groasă, oferind un nivel ridicat de izolare termică, în timp ce pilotele pentru sezonul cald, sunt mai ușoare și mult mai subțiri pentru a oferi o ventilare optimă.

 

Cauți perne confortabile pentru un somn bun?

Coneltex are o gamă variată de perne, albe sau colorate, cu diferite modele, cu puf, pene sau aloe vera, fiind ideale pentru orice tip de pat, fie single sau matrimonial. Este important ca atunci când dorești să achiziționezi o pernă să ții cont ca aceasta să ofere suport și confort pentru cap și gât, îmbunătățind postura în timpul somnului și reducând riscul de dureri de cap, dureri de gât sau dureri de spate.

 

Fețe de masă – numai bune pentru sufrageria ta!

Fețele de masă oferă un design mesei, dar și sufrageriei, aceasta având rol decorativ, dar și protectiv. Atunci când alegi o față de masă trebuie să fii atent la 2 aspecte:

  • Mărimea acesteia – 6 persoane/12 persoane;
  • Modelul acesteia – este după preferința personală, fie albă simplă sau decorată cu flori pitorești.

 

Unul din cadourile perfecte pentru tine sau pentru cei dragi!

Cum să te ocupi de cadourile celor dragi? Tot la Coneltex rezolvi. Dacă este vorba despre un adult, sunt mai multe categorii de cadouri:

  • Păturile cocolino

Sunt fine, moi și groase, în mod special destinate folosirii în sezonul rece. Sunt o alegere potrivită, deoarece sunt simple și elegante, fiind versatile se integrează în orice decor. Sunt practice și ușor de întreținut, pentru că se pot spăla în regim casnic.

  • Lenjerii de pat

Dacă dorești să oferi lenjerii de pat de o înaltă calitate, Coneltex ți-a pregătit o multitudine de modele de unde să alegi.

Dacă este vorba de copii, Coneltex are ceva și pentru ei: set pentru pătuțul copilului tău. Acesta este formată dintr-o pernă și o păturică, dintr-un material pufos, moale și delicat cu pielea bebelușilor, fiind disponibile cu actorii preferați ai copiilor sau pe culori, atât pentru fete, cât și pentru băieți.

 

Coneltex, furnizor pentru cei din domeniul HoReCa și nu numai

Coneltex pune la dispoziție câteva oferte pentru a colabora cu cei din HoReCa. Câteva dintre ofertele sale sunt:

  1. Hoteluri

Dispune de unele dintre cele mai bune prețuri pentru lenjerii din bumbac 100%, pilote și perne  lavabile antialergice. Beneficiază de o ofertă personalizată, pentru nevoia ta! Iar, la cerere, acestea pot fi brodate cu sigla sau numele hotelului.

  1. Restaurante

În stoc sunt și fețe de masă și naproane din damasc de o bună calitate, personalizate la cerere cu numele sau sigla restaurantului, indiferent de culoarea preferabilă.

  1. Spital

Coneltex pune la dispoziție produse confecționate din ranforce alb (pânză albă, bumbac 100% rezistent la temperaturi de 90 de grade și spălări frecvente).

 

Pentru mai multe detalii, Coneltex te așteaptă pe site sau la fabrica din Suceava!

Contact

0735 194 314

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.