Cauta salonul potrivit tie, prin Stailer – platforma si aplicatie pentru programari

Iti spui de fiecare data ca urmatoarea luna cand vei dori tuns, coafat, epilat sau cine stie ce serviciu din sfera celor de hair and beauty vei cauta mai minutios salonul. Nu este deloc placut sa platesti mai mult decat face, sa iti fie decalata programarea si spulberate asteptarile. Daca ai nevoie sa cauti un salon si iti doresti ca timpul acordat acestui lucru sa fie unul optimizat, te vei bucura sa afli despre Stailer – platforma special dedicata programarilor la saloanele de hair and beauty.

Cum te ajuta Stailer

La ora actuala aceasta platforma este utila pentru 16 orase ale tarii. In curand insa se pare ca se va dezvolta pana va cuprinde toate tara. Cei interesati de lista cu barber shop-uri din Arad, Iasi, cei care cauta un salon cu loc liber pentru tuns, coafat, vopsit, manichiura fie pentru femei, fie pentru barbati, vor apela la Stailer pentru a-si face viata mai usoara.

Accesul la platforma este gratuit. Oricine poate utiliza acest mijloc de programare la un salon. Cu sau fara cont, este nelimitat accesul la platforma si nu exista vreo limita in ceea ce priveste numarul de programari ce pot fi realizate astfel.

Mai concret, accesezi pagina stailer.ro si setezi datele de interes – in ce oras, data, ora, tipul de serviciu si pentru cine. Sau poate vei dori sa cauti in functie de salon sau stilist. In cateva clipe ai toata lista de optiuni. Asa cum ii sta bine unei platforme menite sa te ajute efectiv, cautarile ce in mod obisnuit ar fi durat si ore prin Stailer inseamna doar cateva clipe.

Iti este afisata o lista ce restrange cautarile tale. Dintre acele saloane ai posibilitatea de a alege pe cele care iti convin din toate punctele de vedere – vezi preturile afisate, vezi durata estimata a serviciului prestat, unde este locatia, fotografii din interior, precum si recenziile clientilor. Uneori parca o parere in plus nu strica. Toate aceste detalii sunt mentionate in platforma Stailer, la fiecare salon inscris aici.

Opteaza pentru crearea unui cont si pentru folosirea aplicatiei

Stailer are si o aplicatie dedicata. Aceasta poate fi descarcata gratuit si este la fel de usor de utilizat ca si platforma. Opteaza pentru crearea unui cont si astfel la fiecare accesare ai cale mai rapida direct catre cautarile pe care doresti sa le faci. Sau poate nici nu mai cauti ci repeti efectiv o programare. Atat de simplu este totul!

Cei care au incercat Stailer se declara multumiti pe deplin. Acesta este un pas de evolutie spre digitalizare. Poate ca nu ne dam seama de necesitatea de a optimiza timpul si energia alocate pentru diverse task-uri, pana cand concret ne lovim de aceste cazuri. Stailer este cel care ajuta atat privind cautarile, cat si in ceea ce tine de realizarea unei programari. Incearca si te vei convinge. Afla mai multe aici. Esti la un click distanta sa afli cum poti testa platforma sau cum poti descarca aplicatia.

Contact: support@stailer.ro

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.