Casa Amanet AGS – Salvarea ta la nevoie!

Cu totii trecem prin momente dificile in viata. Uneori lucrurile nu merg cum ar trebui, si necazurile apar de unde nu va asteptati. Traiul este dificil in zilele noastre si banii sunt greu de adunat. Lacune apar mereu si buzunarul dumneavoastra nu este un caz izolat. Cei dragi, familia sau prietenii nu vor aparea din neant sa va ajute cu suma dorita, pentru ca fiecare are grijile si nevoile sale. Rareori, primiti ajutor si apoi sunteti siliti sa returnati suma mai devreme decat a fost initial vorba. Imprumuturile bancare de foarte multe ori nu sunt o rezolvare. Imprumutul vine rapid insa nu singur. De foarte multe ori se intampla sa returnati de 2,3 sau chiar 4 ori suma imprumutata din cauza dobanzii ridicate sau a TVA-ului. Daca nu reusiti sa platiti la timp, veti fi taxati intr-un mod chiar usturator, bancile nu vor iesi niciodata in pierdere. Ori, dumneavoastra cautati o rezolvare la problema pe care o aveti, nu o amplificare a acesteia.

In cazuri neasteptate, cand va simtiti depasiti de probleme si contul in banca sau situatia financiara este precara nu va pierdeti speranta! Mai exista o solutie! Casa de amanet!

Ca o varianta de rezerva oamenii mai apeleaza si la casa de amanet. In ziua de azi o casa de amanet, accepta orice obiect de valoare care iti apartine atunci cand iti doresti un imprumut pe termen scurt. Beneficiezi de o evaluare rapida si corecta, iar acordarea creditului se face imediat, la una din cele peste 10 agentii din Bucuresti si din tara, agentii de casa de amanet.

Casa Amanet – Servicii Amanet e aici sa va ajute!

  Casa Amanet este o institutie financiara non-bancara ce ofera imprumuturi rapide, pe o perioada scurta de timp, pe baza unor garantii reale. Ce anume se accepta ca si garantie, difera de la o casa amanet la alta.

  Cumpar aur, cumpar argint, cumpar ceasuri si bijuterii de lux, sunt doar cateva din serviciile pe care le veti vedea afisate la orice casa amanet, inclusiv a lor.

   Serviciile de amanet sunt pentru oricine, incepand cu persoanele fizice care au nevoie de un imprumut rapid si terminand cu persoane juridice care au nevoie de sume importante de bani.
   Cum functioneaza un astfel de imprumut?

E cea mai rapida modalitate de a imprumuta bani, fara un cec sau alte astfel de probleme. Singura necesitate este ca obiectele ce se prezinta ca si garantie, sa fie proprietatea celui care solicita imprumutul. Imprumuturile se acorda de catre casa amanet pe baza multor tipuri de garantii: aur, argint, electronice, bijuterii, electrocasnice, autoturisme chiar. Cele mai utilizate bunuri ca si garantii sunt bijuteriile din aur si argint. Orice casa amanet are printre serviciile de top „cumpar aur, cumpar argint, amanet electronice”.

Cum vindeti aur, argint, electronice?!

1. Puteti afla afla valoarea obiectelor din aur sau argint ale dumneavoastra, direct de acasa contactandu-i  telefonic sau prin e-mail.

2. Firma evalueaza obiectul la cel mai bun pret.

3. In cazul in care gasiti o oferta mai buna de pret puteti contacta unul din operatorii lor pentru o reevaluare si datorita experientei lor vaste, o vor depasi cu siguranta oferindu-va cel mai bun pret!

4. Veniti la cea mai apropiata agentie pentru o evaluare exacta si corecta.

Nu veti regreta!

 

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.