Barbati de care trebuie sa te feresti

Stim cu totii ca la un moment dat orice femeie a suferit cel putin o data in viata in dragoste. Sigur ca trebuie sa invatam din greselile noastre si sa nu le mai repetam pe parcursul timpului.

Cand nu avem o anumita experienta si nu stim de ce trebuie sa ne ferim atunci cand intalnim un barbat, putem sa suferim foarte mult si sa ne dam seama destul de tarziu de greseala.

In momentul in care ne indragostim si simtiti acei fluturasi din stomac atat de profunzi este posibil sa nu mai stim sa gandim. De fapt, atunci cand suntem indragostiti traim momente unice si imprevizibile. Suntem orbi si nu mai vedem ce se intampla cu adevarat in jurul nostru.

Exista anumite tipologii de barbati care trebuie sa fie evitati ina de la inceput, inainte ca dragostea sa prinda anumite sentimente sau sa simtiti anumite lucruri. Asadar, iata care sunt barbatii pe care trebuie sa ii eviti:

Burlacul

Cu siguranta ai cunoscut cel putin un tip care parca le are pe toate. Stie sa se poarte, stie sa vorbeasca, stie sa se comporte, satie de ce are nevoie o femeie, stie ce vrea de la viata, arata foarte bine si totusi in ciuda faptului ca este deja suficient de matur nu este casatorit. Te intrebi care o fi motivul si bineinteles ca il intrebi acelasi lucru si pe el. Raspunsul vine imediat si va incerca sa te convinga ca nu a gasit inca o persoana potrivita insa iti da de inteles ca tu ai putea fi aceasta persoana.

Criticul inascut

Este vorba despre acel barbat care stie foarte bine sa critice. Mai exact, nimic nu este bun pentru el pentru ca el este prea bun pentru ceea ce se intampla in jurul lui. Astfel, nu te astepta ca vreodata sa iti spuna ca esti tot ceea ce si-a dorit o viata pentru ca te va minti. Pe el nu il multumeste absolut nimic.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.