Aziluri cu cele mai ciudate povesti

Cu totii putem sa cadem de acord atunci cand vine vorba de filme si show-uri TV: azilurile chiar sunt locuri ideale, daca ne dorim sa speriem pe cineva. Astfel, cu un echipament adecvat de a tortura pacientii si cu povesti destul de intunecate, astfel de aziluri chiar au existat, iar doctorii malefici au facut pacientilor tot ceea ce le-au trecut prin cap. Deci, nu e de mirare ca un azil iti poate da fiori pe sira spinarii. De aceea, unul din cele mai cunoscute seriale TV- American Horror Strory- ne-a facut sa aflam mai multe despre azilurile cu o istorie ceva mai ciudata.

Aziluri bizare

Spitalul de Stat Topeka- viziunile asupra acestui spital pot sa fluctueze, in functie de cel pe care il intrebi. Exista zvonuri care sustin ca pacientii de aici au fost supusi la agresiuni sexuale, dar astfel de povesti nu sunt cele mai ciudate. Un reporter a avut placerea de a vizita spitalul si a descoperit ca un pacient a fost legat pe un scaun, vreme de foarte mult timp. De altfel, aceasta era o practica extrem de comuna in randul pacientilor de aici.

Azilul Beechworth – inainte de a fi inchis in anul 1995, spitalul australian a fost martor la teroare timp de 128 ani. 9000 de pacienti au murit aici si nici nu se stia bine daca pacientii sau doctorii sunt cei lunatici. Avand in vedere ca au existat atat de multe decese, zvonurile despre fantomele care bantuie spitalul au inceput sa apara. De exemplu, foarte multi localnici sustin ca au vazut siluete de oameni in geamurile azilului.

Willowbrook State School- fanii serialului American Horror Story stiu deja care este povestea de baza a sezonului Asylum. Ei bine, povestea serialului are la baza o serie de evenimente adevarate. Inspiratia pentru cel de-al doilea sezon al serialului a fost luata de aici, unde ororile au fost aduse catre atentia publica de catre un reporter tanar. Astfel, acesta a descoperit ca aici se faceau mai multe experimente pe copii, acestia fiind supusi la abuz sexual si fizic. De asemenea, au existat un zvonuri despre un criminal pe nume Corpsey, care ar fi ucis o multime de copii si i-a ingripat langa azil.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.