Automatele de cafea sunt o idee profitabila de afacere

Pentru iubitorii de cafea, orice maniera de a le facilita preparea si de a le oferi acces la diverse tipuri de cafea este o reala placere. Cine nu isi incepe ziua cu acest gen de bautura? Un ritual de pe urma caruia se poate castiga foarte bine.

Automatele de cafea sunt perfecte pentru ca inlocuiesc efortul de a merge la o cafenea, efortul de a prepara acasa o cafea delicioasa; sunt accesibile, variate, au avantajul de a se prepara imediat si rapid asadar sunt suficiente motive pentru care astfel de aparate au impanzit orasele.

Daca te tenteaza sa te gandesti la automatele de cafea ca la o afacere, iata cateva idei care sustin acest plan:

Veniturile incep imediat dupa amplasare

Aparatele de genul se pot instala in diverse spatii pentru care platesti o chirie. Veniturile incep sa se cunoasca imediat, asadar nu trebuie sa astepti prea mult sa vezi partea practica, adica rodul muncii sa spunem.

Nu cere angajati prea multi sau o echipa mare

Automatele de cafea au nevoie de golire a incasarilor, de alimentare cu materie prima, cafea, zahar etc. dar numarul de angajati nu trebuie sa fie unul prea mare. Daca te orientezi suficient de bine si inspirat poti avea parte de servicii complete privind aparatura, direct de la cei la care le-ai achizitionat. Ti se asigura partea de service automate de cafea de catre Cafea Plus daca ai achizitionat aparatul de la ei.

Un astfel de furnizor odata gasit, ce isi demonstreaza seriozitatea, iti poate aduce o gama larga de servicii. La Cafea Plus gasesti in primul rand o oferta bogata privind tipul de automat de cafea. Aceleasi modele de aparate noi pot fi uneori disponibile si in varianta second hand, dar reconditionate si la un pret atractiv.

Mai apoi, aceeasi sursa iti asigura service, consumabile de achizitionat sau sisteme de plata. Cum spuneam, un colaborator de genul acesta iti aduce mai aproape tot ce ai nevoie pentru a pune pe picioare afacerea cu automate de cafea instalate in puncte strategice.

Functioneaza non stop

Fata de alte cazuri si afaceri cand ai nevoie de spatiu, birou, sediu etc. si au un program limitat, in cazul automatelor nu ai intrerupere, sunt disponibile spre folosire non stop. Ritmul cu care aduni venit din acestea este unul alert fara doar si poate.

In functie si de tipul de cafea pe care il pot prepara, gustul unic pe care produsul il are, exista si sanse sa fidelizeze publicul. Fii sigur ca fluxul celor care merg la serviciu dimineata si au in drumul lor un automat de cafea inseamna sanse de a vinde constant cafea. Cat despre capitolul de amplasare, nu sunt limite sau restrictii.

Totul incepe cu un plan si cu achizitiile specifice. Descopera oferta completa de la Cafea Plus pentru automatele de cafea, aici. Au magazin online si o echipa de specialisti gata sa te ajute.

Se spune despre cafea ca te energizeaza si are multiple beneficii; iata deci ca poate fi si motiv principal pentru care poti pune pe picioare o afacere profitabila.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.