Atunci cand cauti un centru de dezmembrari auto – Wolcar este solutia

Tot mai multi posesori de autovehicule frecventeaza centre de dezmembrari in cautarea unor chilipiruri, accesorii auto la pret de nimic, cu care sa isi mentina masina ca noua. Sunt cautate elementele de caroserie, dar si de mecanica sau parti de interior. Totusi nu orice loc prezinta incredere.

Desi aceasta nisa are un succes nebun in tara, modul in care un astfel de centru se recomanda este de multe ori indoielnic. Nu mai spunem ca, tinand cont de tendinta soferilor de a vana oferte, in unele cazuri constatam ca piesele de la dezmembrari ajung sa fie ceva mai scumpe decat cele noi, aftermarket. Asadar, cei interesati ar trebui sa tina cont de reputatia locului printre altele. Pentru doritori, Wolcar este o recomandare.

Sa vedem insa si ce repere trebuie sa aiba cei care cauta un centru de dezmembrari

Nu mai este ca in anii trecuti cand centrele de dezmebrari erau imense si te plimbeai prin mormane de fiare in cautare de ceva anume. Riscul era intr-adevar sa nu iti fie piesa potrivita sau sa nu functioneze prea mult. Iar de despagubit nu se punea problema. Lucrurile au evoluat si acum vorbim de o mai buna gestiune a pieselor disponibile ca urmare a dezmembrarilor auto diverse.

La Wolcar spre exemplu, centru din Craiova, piesele ce provin de la diverse autoturisme dezmembrate sunt folosite cel mai adesea in cadrul service-ului autorizat detinut. Piese de acest gen pot fi comandate de cei interesati, fie cu livrare la domiciliu, fie in centrul lor. Inainte de a impacheta o piesa anume aceasta va fi testata pe bancul de lucru si va primi o garantie de 3 luni. Asa stii si ca iti va fi utila, nu dai banii in vant.

Diversitatea de optiuni este si ea improtanta. Asadar, la Wolcar sunt piese auto pentru masini precum Mercedes, Ford, Audi, Porche si nu numai. Vorbim despre elemente de caroserie, de cele de climatizare, electrice, de interior, inclusiv pentru motor sau transmisie. Pot fi verificate online piesele dorite, existenta stocului.

In spatele acestui mod de gestiune sta si o organizare foarte buna. Fiecare piesa este oricum testata si incadrata la categoria potrivita. Astfel ca atunci cand un client solicita un alternator de Audi A3 spre exemplu, personalul va gasi rapid, oferind un raspuns in timp optim pentru cel interesat. Asadar, nu trebuie sa astepti dezmembrarea unei masini sau un raspuns ce vine in zile de cercetare in parcul auto. Cel putin asa ar trebui sa fie.

Pretul convenabil, garantia si posibilitatea de retur sunt de asemenea aspecte importante. Vor trada cata incredere poti acorda unui centru de dezmembrari. Nu te increde in oricare daca iti doresti sa investesti avantajos. Descopera oferta de la Wolcar si ia contact cu specialistii. Compara preturile, dar si avantajele de colaborare astfel incat sa alegi cu maxima convingere ca ai gasit locul potrivit.

Multe parcuri de dezmebrari auto pot avea o vasta oferta de piese, insa nu toate iti vor oferi si calitate.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.