Apple in sfarsit rezolva problemele cu iMessage

Imessage iPhoneDaca ati avut vreodata probleme cu primirea mesajelor inainte sa faceti tranzitia de pe un iPhone pe Android, nu sunteti singurii. O problema de lunga durata cu iMesajele pot preveni de multe ori fostii utilizatori de iPhone sa primeasca mesaje de la alte iPhone-uri, dar acum se pare ca in sfarsit Apple face ceva in privinta asta.

Re/code raporteaza ca, Apple spune ca o problema de server a agravat problema in saptamanile recente. Compania planuieste sa faca si mai multe la update-ul de software viitor. Nu a vrut sa spuna mai multe, spunand ca patch-ul va avea un fix pentru bug aditional.

iMessage este sistemul de mesaj al proprietarilor Apple, trece peste reteaua wireless purtatorului. Aceasta asigura ca textele nu trec peste limitele de sms-uri ale unei persoane, dar functioneaza doar intre iPhone-uri. Daca o persoana face tranzitia de la iPhone la un Android. Serverele Apple isi vor asuma rolul persoanei care are un iPhone daca nu se va loga de pe iMessage inainte sa faca tranzitia.

In acest caz, mesajele care vin de pe iPhone de multe ori sunt in uitare. Depinzand in cum persoana si-a configurat contul de Apple, rezolvand problema poate fi virtual imposibil, cu singura solutie asteptand 30 de zile pentru serverul iMessage sa ii reseteze contul.

O femeie din California a emis un proces asupra clasei de actiune impotriva Apple pentru problema de mai devreme in aceasta saptamana, spunand ca, compania cu buna stiinta a interferat cu contractul wireless pe care l-a semnat cu detinatorul, ce a indreptatit-o pentru a primi mesaje text. Apple nu a comentat public problema.

Bug-ul de server Apple, spune ca a rezolvat contributia problemei, ce ar putea duce la mai multe probleme sa fie afectate de problema mai tarziu. In timp ce update-ul planuit pentru iOS ar trebui sa se adrese problemei, o rezolvare deplina a problemei ar putea necesita Apple sa lucreze cu detinatorii wireless sa asigure numere reciclate de telefon nu vor fi afectate.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.