Aplicatii mobile in voga

Jocul Maleficent mobilMaleficent Free Fall

Maleficent Free Fall este ultimul joc al celor de la Disney, pentru mobil bazat pe un film ce urmeaza sa apara cu acelasi nume. Jucatorii trebuie sa nimereasca secvente de bijuterii, si sa incerce sa obtina combo-uri pentru a strange destule puncte pentru a ajunge la nivelul urmator. Jocul este similar si cu Candy Crush si Bejeweld, dar fara restrictii de timp stresante sau determinarea constanta de a cumpara lucruri din aplicatie. Aplicatia este disponibila pentru iOS, Android si Windows Phone.

Run with Map My Run

Versiunea de Android al aplicatiei Map My Run a primit o schimbare majora saptamana aceasta. Aplicatia a fost complet refacuta, si avand in vedere set-ul nou de caracteristici, incluzand grafice care afiseaza statisticile de dupa antrenament si Facebook si Twitter integrarea pentru utilizatorii aplicatiei gratuite. Cei ce se aboneaza la versiunea premium, ce costa 2.50 de dolari pe luna, primesc acum acces la antrenorul mobil personalizat si chiar mai multe detalii ce afiseaza toate activitatile. Aplicatia este disponbila pe Android si iOS.

Mobili

Mobili a scos un update major catre aplicatia lor saptamana aceasta, adaugand caracteristici de difuzare live la fotografiile sale, si aplicatia de distribuire a videoclipurilor. Mobili are aceleasi filtre Instagram, unelte de editare a fotografiile si caracteristicile sociale, dar complet refacuta aplicatia arata si se comporta mai bine. Mobili este disponibil pe iOS.

Nuzzel

Fondatorul Friendster, Jonathan Abrams, a lansat Nuzzle, un serviciu de stiri sociale care recomanda articole bazate pe conexiunea social-media citesc si distribuie, mai devreme anul acesta. Acum, Abrams a adus experienta pe mobil cu o aplicatie de iPhone. Aplicatia furnizeaza acieasi experienta ca si Nuzzle pentru Web, dar adauga alerte de stiri personalizate, asa ca nu vei pierde cele mai populare stiri. De asemenea se sincronizeaza cu Instapaper si Pocket, asa ca poti sa salvezi articole sa citesti mai tarziu. Nuzzle este dipsonibil pentru iOS.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.