Aplicatia care iti permite sa asculti muzica cu ecranul blocat

De foare multe ori cand incerci sa asculi muzica de pe YouTube dar vrei sa iti blochezi ecranul telefonului, se inchide si muzica. Ei bine, cei care folosesc sistemul de operare de smartphone Android au primit vesti bune de care pot sa se bucure: Google a dezvoltat o aplicatie- gratuita- care permite utilizatorilor de Android sa asculte muzica pe YouTube cu ecranul blocat. Chiar daca YouTube este o platforma video unde se gasesc cele mai multe videoclipuri, cei mai multi utilizeaza platforma pentru muzica si nu pentru imaginile video. Chiar mai mult, nu cred ca mai exista foarte multi utilizatori de PC care sa aiba instalat un program pentru a asculta muzica- nimeni nu mai are muzica salvata in calculator- iar pentru asta exista YouTube.

Insa, este foarte enervant sa nu poti sa asculti muzica care ti-o doresti de pe YouTube atunci cand vrei sa blochezi ecranul telefonului. De ce isi doresc utilizatorii sa inchida ecranul? Ei bine, acest lucru scade foarte mult din durata de viata a baterie, fiind si o experienta foarte incomoda, din moment ce e aproape imposibil sa nu atingi vreun buton atunci cand bagi telefonul in buzunar.

Black Screen for Life

Aplicatia celor de la Google se numeste Black Screen for Life si este destinata numai utilizatorilor care utilizeaza Android. Nu exista niciun cost pentru aplicatie, aceasta fiind potrivita pentru cei care isi doresc sa blocheze ecranul telefonul cand asculta muzica, si asta multumita unui senzor de proximitate.

Totusi, chiar si cu aceasta aplicatie instalata, in momentul in care vei bloca ecranul, muzica tot se va opri, iar pentru ca acest lucru sa nu se mai intample, tot ce trebuie sa faci este sa acoperi senzorul de proximitate- care se afla asezat in partea superioara a telefonului tau. Chiar si asa, metoda functioneaza si atunci cand bagi telefonul in buzunar si-cu toate ca nu e foarte practic, cel putin functioneaza si mai salvezi putina baterie.

Noua aplicatie este disponibila in magazinul on-line „Google Play” si se numeste „Black Screen for Life”.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.